De 12 kvinder på Magthaverne 2022, som er Estate Medias liste med de 50 mest magtfulde i den danske ejendomsbranche

Her er de mest magtfulde kvinder i den danske ejendomsbranche

Adm. direktør Anne Skovbro, By & Havn, er stadig den mest magtfulde kvinde i den danske ejendomsbranche.

Det fremgår af Estate Medias liste over de 50 mest magtfulde i ejendomsbranchen, Magthaverne 2022, hvor læserne har stemt.

I år toppes listen af den mangeårige Realkredit Danmark-direktør Bjarne Jørgensen, mens Anne Skovbro indtager en plads som nummer 6 mod en plads som nummer 5 i 2021.

I alt 12 kvinder optræder på Magthaverne 2022 – se præsentation og placeringer på listen under faktaboksen.

Se også Magthaverne 2022: Her er ejendomsbranchens mest magtfulde

 

Fakta: Magthaverne – Sådan har vi gjort

– For bedst muligt at få de rigtige i spil havde vi på Estate Media på forhånd udvalgt en jury på i alt 7 mænd og kvinder fra den danske ejendomsbranche med vidt forskellig baggrund. Fælles for dem er, at de selv vil kunne opfattes som nogle af dem, der har indflydelse

– De 7 vidste ikke, hvem hinanden var og fandt først ud af det, da den endelige rangliste lå klar. På den måde har jurymedlemmerne ikke været påvirket til enten at sætte hinanden på eller undgå hinanden. Til gengæld har de haft helt frie hænder. Opgaven var at foreslå 20 navne, som må anses som dem i Danmark, der har ’mest indflydelse på branchens udvikling’

– Vi har på redaktionen listet alle indkomne bud og fjernet dubletter, hvilket har skåret listen ned til 75. Den nye liste blev gensendt til jurymedlemmerne, der har givet alle på listen point fra 1 til 7. Det er de 50 med flest point, som læserne har placeret på Magthaverne 2022

Læs også Magthaverne 2022: Årets jury på plads

 

De 12 kvinder på Magthaverne 2022 med de 50 mest magtfulde i den danske ejendomsbranche

 

Se også Magthaverne 2022: Her er ejendomsbranchens mest magtfulde

Læs alle artikler om Magthaverne her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder