Alle personerne på Magthaverne 2022, som er Estate Medias liste med de 50 mest magtfulde i den danske ejendomsbranche

Her er listen – stem på magthaverne i dansk ejendom 2022

50 personer, der har mest indflydelse på ejendomsbranchen i øjeblikket. Det er baggrunden for listen Magthaverne, der er på gaden i dag i Estate Magasin. En jury har fundet forslag til de 50 mest magtfulde, og nu er det tid for læserne til at stemme om, hvem blandt de 50, der er mest magtfulde og indflydelsesrige i branchen.

Nogle er overraskende, andre er måske åbenlyse. 35 navne går igen, mens der er 13 helt nye på listen og to er tilbage efter at have været ude i 2021.

Flere er politikere – både nogle med åbenlys indflydelse, men også nogle med mere indirekte betydning via stor generel politisk indflydelse. Det er første gang, at så mange politikere er med. Der er også det højeste antal kvinder nogensinde på listen nemlig 12 ud af de samlede 50.

Nu er det op til læserne at finde den, der har størst indflydelse i den danske ejendomsbranche. Du kan stemme på følgende link, hvor du finder hele listen og kan se, hvem der var på sidste år.

Stem her på årets mest magtfulde i ejendomsbranchen 

Du kan også læse hele artiklen i Estate Magasin, der bliver udgivet i dag. Læs det online her eller bestil dit eget abonnement på info@estatemedia.dk

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder