Kanalgaden 3 med 88 seniorboliger i Albertslund bliver et seniorbofællesskab. Illustration: Gefion Group

Gefion sælger endnu et boligprojekt til Europa Capital

Den københavnske ejendomsudvikler Gefion Group har netop indgået aftale med den britiske kapitalforvalter Europa Capital om salg af Kanalgaden 3 i Albertslund, som er en seniorboligejendom med 88 boliger og et boligareal på 8.210 kvm.

Det oplyser Gefion Group, som er ved at konvertere Kanalgaden 3 – en tidligere kontorejendom – til et seniorbofællesskab.

Transaktionssummen ønsker parterne ikke at komme nærmere ind på.

Det er Gefion Groups første seniorboligprojekt. Ejendommen indeholder blandt andet tagterrasser med motionsstier, et hobbyværksted, et multifleksibelt fællesrum med køkkenfaciliteter, gæsteboliger og et orangeri med pejs.

– Vi er rigtig glade for igen at kunne sælge en ejendom til Europa Capital. Det er altid en fornøjelse og ikke mindst et godt tegn, når kunderne vender tilbage. Europa Capital købte for to år siden tre boligejendomme på Amager Strandvej, som i dag er blevet et meget flot og færdigudviklet område, siger adm. direktør, partner og medstifter Thomas W. Færch, Gefion Group.

Læs mere i Europa Capital køber 13.000 kvm boliger på Amager Strandvej af Gefion Group

Aktører inde over handlen
Kanalgaden 3 bliver opført af Gefion Byg og forventes af Gefion Group færdigbygget og overdraget til Europa Capital primo 2023. Ejendommen tegnet af AK83 Arkitekter skal DGNB-certificeres.

I forbindelse med salget er Gefion Group blevet rådgivet af Cushman & Wakefield RED og Bruun & Hjejle. Europa Capital er repræsenteret af sin lokale partner Keystone Investment Management og er blevet rådgivet af Accura og Emcon.

Læs om Gefions 2020-resultater og forventninger til 2021 i:

Konkurser og Corona koster Gefion nyt markant underskud

 

Fakta: Kanalgaden 3 i Albertslund

– Udvikler og bygherre: Gefion Group

– Køber: Europa Capital

– Type: Seniorbofællesskab

– Boligareal: 8.210 kvm

– Boliger: 88 seniorboliger

– Status: Opførelsen forventes afsluttet og overdraget primo 2023

– Certificering: DGNB

– Totalentreprenør: Gefion Byg

 

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder