Mest opsigtsvækkende på listen over ejendomme, som Freja Ejendomme nu sætter til sag, er Nørreport 20B i Aarhus med et erhvervsareal på 2.400 kvm. Ejendommen fra 1998 var auditorium og udstillingsrum i den tidligere arkitektskole i Aarhus. Foto: Esoft

Freja sætter fire ejendomme til salg – del af arkitektskolen i Aarhus iblandt

Freja Ejendomme sætter i dag fire ejendomme til salg i Jylland.

Vanen tro er det vidt forskellige ejendomme, som sættes på markedet, men dagens fire ejendomme har et stort investeringspotentiale som fællesnævner, oplyser statens ejendomsselskab.

Mest opsigtsvækkende er Nørreport 20B i Aarhus. Ejendommen med et erhvervsareal på 2.400 kvm fra 1998 var auditorium og udstillingsrum i den tidligere arkitektskole i Aarhus. Den centralt beliggende ejendom indeholder udover auditorium- og udstillingsrum foyer, mødefaciliteter, elevatorer og parkering i kælderen. Ejendommen kommer fra Bygningsstyrelsen. Den markante ejendom i Aarhus C sælges i en struktureret salgsproces varetaget af Colliers Aarhus.

På Kroghstræde 5 i campusområdet ved Aalborg Universitet har Freja Ejendomme nu sat en investeringsejendom fra 1985 på 2.087 kvm til salg. Ejendommen er udlejet til Aalborg Universitet. Lejekontrakten er uopsigelig fra lejers side i fem år. Den er tegnet af arkitekttegnestuen Dall & Lindhardtsen som en del af den oprindelige universitetsbebyggelse, og den har altid været anvendt af Aalborg Universitet. Ejendommen, som kommer fra Bygningsstyrelsen, er indrettet med undervisningslokaler og kontorer i forskellige størrelser.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Ejendommen på Sygehusvej 3 i Brovst har tidligere været anvendt til asylcenter, og der er mange muligheder for ny indretning og anvendelse af ejendommen på 2.087 kvm. Foto: Esoft

Godt 30 km vest for Aalborg finder man på Sygehusvej 3 i Brovst dagens tredje, nye ejendom. Ejendommen har tidligere været anvendt til asylcenter, og der er mange muligheder for ny indretning og anvendelse af ejendom. Ejendommen kan med nuværende indretning blandt andet bruges til deleboliger og institution og botilbud, oplyser Freja Ejendomme. Ejendommen kommer fra Udlændingestyrelsen.

Det er Nordicals Aalborg, som forestår salget af ejendommen i både Aalborg og Brovst på vegne af Freja Ejendomme.

Fjerde og sidste ejendom
Cirka 130 km syd for Aarhus finder man på Skallebækvej 5B i Haderslev dagens fjerde og sidste ejendom. Ejendommen fra 1987 har et samlet etageareal 3.839 kvm og er ifølge Freja Ejendomme velegnet til eksempelvis boliger eller behandlingsfaciliteter. Kontorer er også en oplagt mulighed. Ejendommen kommer fra Region Syd og udbydes af Freja Ejendomme i en struktureret budproces.

– Vi har set frem til at sætte de her fire nye ejendomme på markedet. Det er meget forskellige ejendomme, som alle har nogle markante styrker – ikke mindst beliggenhed og kvalitet. Dagens perle er selvfølgelig det tidligere auditorie for arkitektskolen i Aarhus. Beliggenheden er fantastisk og bygningen kunne eksempelvis blive et firmadomicil ud over det sædvanlige, siger salgschef Per Kondrup, Freja Ejendomme.

 

Fakta: De fire nye ejendomme til salg

– Nørreport 20B i Aarhus

– Kroghstræde 5 i Aalborg

– Sygehusvej 3 i Brovst

– Skallebækvej 5B i Haderslev

 

Læs også Freja sætter nye ejendomme til salg på tværs af landet

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder