På Treldevej i Fredericia sælger Freja Ejendomme nu 10 byggegrunde. Foto: Luftfoto Danmark

Freja sætter nye ejendomme til salg på tværs af landet

Statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, sætter i dag tre ejendomme på markedet, og der er tale om ejendomme i både Jylland, på Sjælland og Bornholm.

På Treldevej i Fredericia udbydes 10 byggegrunde for samlet 5,6 millioner kr. i et område ved Ryes Kaserne og de tidligere tjenesteboliger. De 10 byggegrunde har tidligere været ejet af Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

På Sjælland sælger Freja Ejendomme en knap 19.000 kvm stor grund på Gunderødvej i Kokkedal nord for København. På grunden er der tre mindre bygninger. Ejendommen har hidtil været anvendt som satelitvejrstation af den tidligere ejer, Danmarks Meteorologiske Institut, DMI. Ejendommen på Gunderødvej udbydes til 2 millioner kr.

På Bornholm kan man nu erhverve sig grundarealet for en campingplads ved Rønne. Freja Ejendomme har nemlig sat grundarealet for Nordskoven Strand Camping til salg for 5,5 millioner kr. Grundarealet er på knap 39.000 kvm. Grunden er forpagtet af Nordskoven Strand Camping ApS, der driver campingpladsen.

Del af sønderjysk sygehus også snart til salg
På Skallebækvej 5B i Haderslev sælger Freja Ejendomme snart den sidste del af det tidligere psykiatriske sygehus. Ejendommen er fra 1987 og ligger ud til Haderslev Dam. Den har et samlet etageareal på 3.839 kvm fordelt på to etager.

– En mulighed for den kommende køber kunne være at konvertere ejendommen til eksempelvis boliger, institution eller kontor. Der er flere muligheder, og med den fantastiske placering i naturskønne omgivelser forventer vi en del interesse for denne ejendom, når vi igangsætter salgsproces næste år, siger salgschef Per Kondrup, Freja Ejendomme.

Freja Ejendomme forventer at udbyde ejendommen i en struktureret budrunde medio januar 2022.

Freja Ejendomme er statens ejendomsselskab, som udvikler og sælger ejendomme fra staten og regionerne, så der samlet set skabes den størst mulige lønsomhed med fokus på økonomisk, bæredygtig og arkitektonisk værdiforøgelse.

 

Fakta: Tre nye ejendomme til salg

Treldevej, 7000 Fredericia (10 byggegrunde) (Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse)

Gunderødvej 33, 2980 Kokkedal (DMI)

Antoinettevej 2, 3700 Rønne (grundarealet) (Naturstyrelsen)

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder