Adm. direktør Christina Jørgensen, Freja Ejendomme. Foto: Presse

Freja sætter ni ejendomme til salg i hele Danmark

I dag har statens ejendomsselskab, Freja Ejendomme, sat de første seks ejendomme ved Flyvestation Skrydstrup i Sønderjylland på markedet.

Ejendommene er en del af de i alt 117 ejendomme, som på grund af ankomsten af de nye F-35 kampfly til Flyvestation Skrydstrup har mulighed for enten at søge kontant kompensation, få lavet støjisolerende tiltag eller lade ejendommen frivilligt blive opkøbt af den danske stat. De seks ejendomme, som Freja Ejendomme sætter til salg, stammer fra netop denne ordning.

– Salget af disse boliger er en opgave, vi går til med stor ydmyghed, og det vil ske med åbenhed over for beboerne i området, i tæt dialog med Haderslev Kommune og i samarbejde med de lokale mæglere der forestår salget, siger adm. direktør Christina Jørgensen, Freja Ejendomme, i en meddelelse.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Ladegårdvej 22 ved Flyvestation Skrydstrup i 6500 Vojens er nu til salg. Foto: Esoft

Hesteejendom på Sjælland og bolig ved Vestkysten
Udover de seks ejendomme ved Flyvestation Skrydstrup sætter Freja Ejendomme i dag også tre andre ejendomme på markedet. På Sjælland er der tale om en landejendom ved Gørløse, som udover privatbolig har fem driftsbygninger. Ejendommen kommer fra Naturstyrelsen.

Ved Køge kan man nu købe en større hesteejendom, hvor man udover privatbolig får hestestalde, ridebane og et større udendørsareal til ridning. Ejendommen kommer fra Banedanmark.

Endelig sætter Freja Ejendomme i dag en ejendom til salg i landsbyen Lønborg, vest for Tarm ved den jyske vestkyst. Denne ejendom kommer fra Naturstyrelsen.

Freja Ejendomme er statens ejendomsselskab og udvikler og sælger ejendomme fra staten og regionerne, så der samlet set skabes den størst mulige lønsomhed med fokus på økonomisk, bæredygtig og arkitektonisk værdiforøgelse.

 

De ni nye ejendomme til salg:

– Humlevej 2, 6500 Vojens
– Humlevej 6, 6500 Vojens
– Ladegårdvej 22, 6500 Vojens
– Knagsledvej 22, 6500 Vojens
– Jernhytvej 65, 6500 Vojens
– Grejsens Vej 1, 6500 Vojens
– Bakkevej 7, 6880 Tarm
– Salbyvej 180, 4600 Køge
– Hovedvejen 56, 3330 Gørløse

Læs også Freja femdobler overskud og opjusterer for anden gang i år

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder