Blandt de ni ejendomme er en godt 8.000 kvm stor udviklingsejendom på Langagervej 2 i Aalborg Øst, der tidligere har været kontorer og bibliotek. Ejendommen ligger i et erhvervsområde tæt på Aalborg Universitet. Foto: Luftfotosdanmark

Freja sætter ni ejendomme til salg – og to i budrunde

Freja Ejendomme har overtaget ni ejendomme fra staten, som fra i dag udbydes til salg. Det drejer sig som altid om vidt forskellige ejendomme – denne gang fra Aabenraa i syd til Aalborg i nord samt ejendomme på Fyn, Sjælland og Bornholm. Ejendommene kommer denne gang fra Naturstyrelsen, Bygningsstyrelsen og Banedanmark.

Blandt de ni ejendomme er en godt 8.000 kvm stor udviklingsejendom i Aalborg Øst, der tidligere har været kontorer og bibliotek. Ejendommen ligger i et erhvervsområde tæt på Aalborg Universitet.

Freja Ejendomme skal blandt andet også formidle salg af fire campingpladser i henholdsvis Otterup på Fyn, Rønne på Bornholm samt Nærum og Rågeleje i Nordsjælland. Fælles for alle fire campingpladser er, at grundarealet er bortforpagtet, og at forpagteren ejer pladsens bygninger. Det er derfor kun grundarealet, Freja Ejendomme udbyder til salg.

– Vi er rigtig spændte på at sætte de her nye ejendomme på markedet. Vi kommer også denne gang godt rundt med blandt andet en stor udviklingsejendom i Aalborg, et lille stykke danmarkshistorie i Annebergparken, en gammel frugtplantage i Oksbøl og så selvfølgelig fire campingpladser, hvor vi sælger grundarealerne, siger salgschef Per Kondrup, Freja Ejendomme.

To andre ejendomme i budrunde
I dag sætter Freja Ejendomme desuden to andre ejendomme i budrunde. Det skyldes, at de genererer stor interesse fra mange interesserede, forklarer Per Kondrup.

Det drejer sig om Stationsvej 2 i Værløse, hvor der ligger et mindre, bevaringsværdigt hus på en 400 kvm stor grund tæt på skov og Hareskov Station. Den anden ejendom er Egehovedvej 1B i Marstal på Ærø, som huser Marstal Strand Camping. Grundarealet er bortforpagtet, og forpagteren ejer også pladsens bygninger. Det er derfor kun grundarealet, som Freja Ejendomme nu sætter i budrunde.

Endelig kommer grundarealet for Rønne Strand Camping i en budrunde, som starter i dag og med frist for endeligt bud 16. april.

Freja Ejendomme er statens ejendomsselskab, der erhverver ejendomme fra staten og regionerne ud fra en målsætning om at videresælge med størst mulig avance.

 

Fakta: De Ni nye ejendomme til salg fra 1. marts:

 • Annebergparken 22, 4500 Nykøbing Sjælland (Bygningsstyrelsen)
 • Havnbjergvej 21, Oksbøl, 6430 Nordborg (Naturstyrelsen)
 • Langagervej 2, 9220 Aalborg Øst (Bygningsstyrelsen)
 • Nymøllevej 165, 6200 Aabenraa (Naturstyrelsen)
 • Ved Mågevej/Ørnevej, 4200 Slagelse (ubebygget grundstykke) (Banedanmark)
 • Flyvesandsvej 37, Agernæs, 5450 Otterup (Grundarealet – Flyvesandet Strand Camping) (Naturstyrelsen)
 • Langebjerg 5, 2850 Nærum (Grundarealet – Nærum Camping) (Naturstyrelsen)
 • Hostrupsvej 2, 3210 Vejby (Grundarealet – Rågeleje Camping) (Naturstyrelsen)
 • Antoinettevej 2, 3700 Rønne (Grundarealet – Rønne Strand Camping (Naturstyrelsen)

Antoinettevej 2 sættes i budrunde fra 1. marts med budfrist 16. april

Desuden sættes følgende to ejendomme fra porteføljen i budrunde:

 • Egehovedvej 1B, 5960 Marstal (Grundarealet – Marstal Strand Camping) (Naturstyrelsen)
 • Stationsvej 2, 3500 Værløse (Naturstyrelsen)

Budrunde for begge ejendomme starter 1. marts med budfrist 16. april

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje