Øverst fra venstre: Managing Partner Nicholas Thurø, Cushman & Wakefield RED, adm. direktør og partner Jacob Lund, Nordicals København, bestyrelsesformand, medejer og stifter Poul Erik Bech, EDC Poul Erik Bech-koncernen (stort billede), samt adm. direktør og partner Kenneth Bak, Danbolig Erhverv Aarhus. Nederst fra venstre: Adm. direktør og seniorpartner Morten Jensen, Newsec Advisory i Danmark, Managing Director Per Weinreich, CBRE i Danmark, samt adm. direktør og partner Carsten Gørtz Petersen, Colliers International Danmark

Rundspørge: Pilen peger mod nyt rekordår i 2022 for handelsvolumenen

Få adgang til alle artikler nu

 

Køb abonnement
Få adgang til artiklen og alt andet indhold for 399,- pr. måned, ekskl. moms
Abonnement tegnes for 12 måneder


Er du allerede abonnent? Login her:

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder