Efter 39 år i EDC ønsker Kenneth Nielsen at give stafetten som direktør for EDC Projekt Poul Erik Bech videre til yngre kræfter. Foto: EDC

Stopper som direktør for EDC Projekt – men ’er på ingen måde på vej ud’

Kenneth Nielsen (68) har valgt at stoppe som direktør for EDC Projekt Poul Erik Bech som led i et begyndende generationsskifte, oplyser EDC-koncernen.

Efter 39 år i EDC ønsker Kenneth Nielsen at give direktørstafetten videre til yngre kræfter. Han fortsætter med at være en vigtig del af virksomheden som Senior Advisor.

Kenneth Nielsen var den syvende medarbejder, da han startede i EDC Poul Erik Bech i 1982. I dag har EDC-kæden etableret i 1978 18 erhvervscentre, 63 boligbutikker, 2 projektafdelinger i København og Aarhus og mere end 600 medarbejdere.

– Det har altid været en dynamisk og inspirerende virksomhed, der hele tiden har fulgt med tiden og udviklet sig i en positiv retning. Men jeg synes, at det nu er det rette tidspunkt at give direktørstafetten videre til yngre kræfter. Jeg har dog på ingen måde tænkt mig at stoppe. Jeg vil stadig være en del af Poul Erik Bech-koncernen, men vil fremadrettet bruge tiden på mine gode kunder, og vil selvfølgelig også gerne dele ud af den erfaring og viden, jeg har fået gennem snart 40 år, siger Kenneth Nielsen.

Får mindre fremtrædende og tidskrævende rolle 
EDC Projekt Poul Erik Bech hjælper dels investorerne med at finde jord og udvikle store boligprojekter, dels sørger projektafdelingen for at få udlejet og sælge boliger, når projektejendomme står klar. Afdelingen arbejder udelukkende på vegne af egne kunder og har altså ikke projekter i egen regning.

Stifter, medejer og bestyrelsesformand Poul Erik Bech, EDC Poul Erik Bech-koncernen, forklarer om Kenneth Nielsens nye rolle som Senior Advisor:

– Kenneth Nielsen ønsker en mindre fremtrædende og tidskrævende rolle end som direktør for vores Projektafdeling. Som led i et påbegyndende generationsskifte søger vi derfor nu en ny projektdirektør, hvor Kenneth Nielsen vil medvirke i en overdragelsesfase for at sikre en succesfuld overgang for den nye direktør, projektafdelingens medarbejdere og vores mange gode og spændende kunder. Herefter vil han fortsætte som Senior Advisor. Han er altså på ingen måde på vej ud, og vi er rigtig glade for, at han fortsætter hos os, så vi kan beholde hans store viden og erfaring.

Læs alle navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder