Salgsdirektør Nicklas Stensgaard Holm, EDC Projekt Poul Erik Bech København. Foto: EDC

EDC Projekt henter ny salgsdirektør

Nicklas Stensgaard Holm er 1. juni tiltrådt som salgsdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech København, oplyser EDC.

Nicklas Stensgaard Holm kommer fra en stilling som køberrådgiver i Bomae Køberrådgivning, hvor han har arbejdet de sidste knap 3 år. Han har også tidligere arbejdet med salg og vurdering ved projektsalg hos Home Bengtson & Frydendall Østerbro i 5 år.

EDC Projekt Poul Erik Bech arbejder med projektsalg, udlejning og salg af investeringsejendomme og har projektafdelinger i København og Aarhus.

– Jeg ser meget frem til at komme rigtig i gang. EDC Poul Erik Bech er en spændende virksomhed, som står for grundighed, kvalitet og godt købmandskab. Det er en virksomhed, der nyder stor respekt i branchen, og jeg har altid hørt godt om fra kolleger og samarbejdspartnere. Samtidigt ser jeg et endnu større udviklingspotentiale for vores projektafdeling, som jeg glæder mig til at være med til at styrke, siger Nicklas Stensgaard Holm.

Nicklas Stensgaard Holm har næsten 10 års erfaring i ejendomsbranchen og siger:

– Jeg har tidligere vist, at jeg kan skabe en god forretning og få tingene til at blomstre. Hos Bomae var jeg en del af en succesfuld virksomhed, der på blot tre år vækstede fra 4 til 24 medarbejdere. Det var enormt spændende, men muligheden her i EDC var simpelthen for god til at afvise. Jeg kommer med en vindermentalitet og et konkret ønske om at styrke projektafdelingen og samarbejdet på tværs af landet.

Nicklas Stensgaard Holm har overtaget stillingen som salgsdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech København efter Stine Krall Lorenzen, der er rykket til en stilling som Residential Asset Director i Rubik Properties.

Læs også EDC Erhverv slår rekord – overskud stiger med knap 60 procent i 2020

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder