Estate Media –

Nyheder – Danmark

Mick Schou Rasmussen, Sweco. Foto: Hestehave/Gramkow

Sweco finder arkitektdirektør i udlandet

Efter flere år i udlandet vender Velux’ Managing Director i Storbritannien og Irland hjem til Danmark, hvor han skifter branche

Mick Schou Rasmussen er netop tiltrådt som afdelingsdirektør i Øst for arkitektforretningen i den rådgivende arkitekt- og ingeniørvirksomhed Sweco.

Han kommer med 17 års erfaring fra Velux-koncernen, senest som Managing Director i Storbritannien og Irland, oplyser Sweco.

Med sig bringer 43-årige Mick Schou Rasmussen national- og international ledelseserfaring fra Velux-koncernen, hvor han både har været chef for store globale teams og bygget teams op fra bunden.

– Jeg er meget stolt og glad over, at jeg nu får til opgave at arbejde videre på Swecos strategi om at kunne tilbyde vores kunder værdi gennem fuldt integreret rådgivning, siger Mick Schou Rasmussen i en meddelelse.

Mick Schou Rasmussen er uddannet cand.merc. i Finance & International Business fra Aarhus Universitet og blev i en tidlig alder en del af Velux med fokus på ledelse og forretningsudvikling af østeuropæiske markeder.

Som 26-årig blev han udnævnt til direktør for Velux i Rumænien og fik siden ledelsesansvaret for Rusland, inden han skiftede til en stilling som direktør i Velux Danmark. De seneste år har han haft ansvaret for Storbritannien og Irland.

Ekspansion og opkøb
I dag har Sweco fælles arkitekt- og ingeniørkontorer i København, Herning, Silkeborg og Odense, og senere på året slår virksomheden også dørene op til et nyt fælles kontor i Aarhus. Samlet tæller arkitektforretning mere end 350 arkitekter, hvoraf cirka 180 sidder i Ørestad.

– Med Mick Schou Rasmussen ombord får vi en kapacitet, der gennem sin karriere har dokumenteret en lyst og en evne til hele tiden at udvikle, positionere og skabe stærke resultater. Vi styrker vores kundeorienterede kultur med en lederprofil, der har indgående kendskab til branchen og samtidig stor erfaring i at samarbejde på tværs af fagligheder, siger Torben Klausen, der er direktør for arkitektforretningen i Sweco Danmark.

Sweco, der er baseret på den gamle ingeniørvirksomhed Carl Bro og siden har skiftet navn til Sweco, har de senere år styrket kompetencerne med opkøb af Årstiderne Arkitekter i 2018 og senest Kant Arkitekter i marts 2020.

Læs mere i Swecos opkøb af Kant Arkitekter øger toplinjen efter rekordregnskab i 2019

( Besøgt 175 gange, 1 besøg i dag )

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Karen Mosbech: Jeg har behov for et nyt kapitel med mere fleksibilitet

Pluss, Virksomheder og mennesker / torsdag 21. januar 2021

Kaare Dybvad bliver indenrigs- og boligminister: – Jeg er stolt

Virksomheder og mennesker / torsdag 21. januar 2021

Coop køber Peter Zobel-ejendomme for trecifret millionbeløb i Nordsjælland

Pluss, Investering, Retail, Transaktioner / onsdag 20. januar 2021

Pensionskasser satser mere og mere på ejendomme – runder 200 milliarder kr.

Investering / torsdag 21. januar 2021

Investorgruppe køber op til stort boligprojekt i Københavns Sydhavn

Pluss, Investering, København, Transaktioner / onsdag 20. januar 2021

42 procent forventer lavere priser på detailejendomme

Investering / torsdag 21. januar 2021

Kommende konferencer

Tirsdag den 26. januar kl. 10:00

WEBINAR Joint venture og strategiske partnerskaber

– fælles udvikling af ejendomme og værdier

Tirsdag den 2. marts kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Køge 2021

- fra købstad til knudepunktEstate Podcast

Seneste nyheder