Thomas Hejnfelt. Foto: Sweco

Sweco finder ny direktør i MT Højgaard

Efter godt fire år i stillinger i NCC og MT Højgaard vender Thomas Hejnfelt nu retur til Sweco, som han var ansat i fra 2007 til 2016. Thomas Hejnfelt får i sin nye stilling som afdelingsdirektør ansvar for Byggeri-divisionens projekter i hovedstaden. Han afløser Anni Schmidt Nielsen, der 1. november tiltræder som Program Manager med ansvar for den kommende ERP-implementering i Sweco.

– Jeg har et godt kendskab til Sweco, jeg kender værdierne og potentialet. Efter mine år i entreprenørbranchen, hvor jeg har set projekterne fra et andet perspektiv, kommer jeg med en forståelse for, hvordan vi endnu bedre skaber værdi for kunderne, siger Thomas Hejnfelt, der er uddannet civilingeniør fra DTU i 2007 med speciale i bærende konstruktioner og BIM.

Derudover har han – ligeledes fra DTU – en diplomuddannelse i ledelse, som han færdiggjorde i 2017.

I MT Højgaard havde Thomas Hejnfelt ansvar for projekteringsledelse, Virtual Design & Construction (VDC) og tilbudssupport og før det som sektionsdirektør for Engineering, Byggeri. I NCC havde han ansvaret for VDC, og i sin første periode i Sweco arbejdede han først i konstruktionsafdelingen og siden i afdelingen for Projekt- og Byggeledelse. Under hele sin ansættelse hos Sweco havde Thomas ansvar for BIM-udviklingen.

Thomas Hejnfelt tiltrådte som afdelingsdirektør i Sweco 15. oktober.

Lars Bork er direktør i Swecos Byggeri-division.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder