Sweco ansætter ny chef for bygherrerådgivning

44-årige Henrik Leksø slutter sig til teamet hos ingeniør- og arkitektrådgiveren Sweco. Han er pr. 1. august tiltrådt i en stilling som afdelingschef for bygherrerådgivning i Swecos byggeri-division.

Han har arbejdet fire år i en tilsvarende stilling hos Rambøll, og tidligere har Henrik Leksø været projektchef i Kuben Byg, sektionsdirektør i NCC og afdelingsleder i Københavns Lufthavne.

– Henrik har mange års erfaring fra forskellige stillinger med tilknytning til branchen, og som leder har han vist, at han både kan drive og udvikle og samtidig skabe vækst. Han har et stærkt netværk og god kontakt til kunder i både det private og det offentlige, siger divisionsdirektør for Byggeri i Sweco Danmark, Lars Bork Hansen.

I stillingen som afdelingschef for Bygherrerådgivning vil Henrik Leksø få ansvar for bygherrerådgivning på tværs af hele landet med henblik på at styrke Swecos kompetencer og services til kunder i hele Danmark med afsæt i lokale kontorer.

– Mange af de private og offentlige bygherrer i Danmark er landsdækkende med aktiviteter og behov både i de store byer og spredt i regionerne. Med Swecos geografiske placering over hele landet og specialistkompetencer indenfor arkitektur og ingeniørfagene ligger der et stort potentiale i at opbygge en landsdækkende enhed for bygherrerådgivning. Derfor glæder det mig meget, at det er lykkes os at få Henrik Leksø med om bord, siger Lars Bork Hansen.

Henrik Leksø er uddannet civilingeniør fra DTU i 2002 og har efterfølgende taget en HD i afsætning. Han erstatter Anders Ring, der har fungeret som konstitueret afdelingschef for bygherrerådgivning de seneste tre måneder.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder