Bådhusene i Kanalbyen i Fredericia. Foto: A. Enggaard

Niam i tredje handel på en uge – køber boliger for trecifret millionbeløb

Det går vanvittigt stærkt i denne uge for Niam.

Tirsdag solgte Niam ejendomme i Danmark for 12,1 milliarder kr. til svenske Heimstaden, og her til morgen, fredag, meddelte den svenskejede boligudviklingskoncern Bonava salg af et 7.440 kvm stort boligprojekt i Greve til Niam.

Nu oplyser A. Enggaard, at den nordjyske udviklings- og entreprenørkoncern har solgt boligprojektet Bådhusene i Kanalbyen i Fredericia til Niam. Bådhusene, der er en del af Sønder Voldgade Kvarteret, tæller 72 lejeboliger, som færdiggøres i etaper, inden Niam overtager det nøglefærdige byggeri den 1. juli 2021.

Parterne ønsker ikke at oplyse transaktionssummen.

P.t. står de første 15 boliger færdige, og de 14 er lejet ud, mens der på forhånd er indgået lejeaftaler på flere boliger i de næste etaper.

– Fredericia er attraktiv, og dette projekt er et tegn på den dynamiske udvikling, byen gennemgår. Bådhusene oplever stor interesse, og vi ser overtagelsen som en unik mulighed at udvide vores eksisterende portefølje i Danmark, siger Niams landechef i Danmark, Michael Berthelsen.

Efter ugens tre handler har Niam ejendomsinvesteringer for godt 5 milliarder kr. i Danmark.

Stor handel i 2016
Bådhusene er ikke den første handel mellem Niam og A. Enggaard. I 2016 købte Niam de aalborgensiske projekter Da Vinci Parken og Hvidts Gaard, der tilsammen tæller 461 udlejningsboliger fordelt på 46.500 kvm.

– Vi er både glade for og stolte over at have indgået et nyt samarbejde med Niam. Aftalen er et stort skulderklap og en blåstempling af vores evne til at udvikle projekter, der matcher efterspørgslen, og som dermed er interessante for både potentielle beboere og investorer, siger udlejningschef Tom Johnsen, A. Enggaard.

Handlen i Kanalbyen i Fredericia er formidlet af partner Mattias Manstrup, Nordicals Aalborg.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder