Tim E. Halvorsen. Foto: Claus Bjørn Larsen
Tim E. Halvorsen. Foto: Claus Bjørn Larsen

Projektdirektør i Kanalbyen i Fredericia får også ansvar for vestjysk bydelsprojekt

139 boliger er på vej i Ringkøbings nye naturbydel, der udvikles i den sydøstlige kant af byen ud til Ringkøbing Fjord. Til at stå i spidsen for udvikling har Naturbydelen i Ringkøbing valgt at ansætte Tim E. Halvorsen, der også er projektdirektør i byudviklingsprojektet Kanalbyen i Fredericia.

Kanalbyen er et søsterprojekt til Naturbydelen, fordi de begge udvikles i et partnerskab mellem Realdania By & Byg og de to respektive kommuner.

– Vi har valgt at ansætte Tim E. Halvorsen, fordi Naturbydelen efter opstarten af de første byggerier går ind i en ny fase. Med sin erfaring fra blandt andet Kanalbyen i Fredericia har Tim E. Halvorsen et indgående kendskab til de processer, der ligger forude i Naturbydelen, hvor vi skal byde mange nye beboere velkommen. Vi vil også gerne udnytte de erfaringer i udviklingen af Naturbydelen, siger Uffe Steiner Jensen, bestyrelsesformand for Naturbydelen i Ringkøbing.

Tim E. Halvorsen overtager projektdirektørposten fra Peter Kjølby, som har været projektdirektør i Naturbydelen siden 1. juli 2017 samtidig med, at han har varetaget stillingen som vicedirektør i Realdania By & Byg. Med ansættelsen af Tim E. Halvorsen får Peter Kjølby igen mulighed for at varetage sin stilling som vicedirektør i Realdania By & Byg på fuld tid.

Solid byudviklingserfaring
Naturbydelens nye projektdirektør har stået i spidsen for flere byudviklingsprojekter og har siden 2014 været projektdirektør i Kanalbyen i Fredericia, som Fredericia Kommune udvikler i partnerskab med Realdania By & Byg. En stilling, han fortsat vil varetage parallelt med jobbet som projektdirektør i Naturbydelen i Ringkøbing, der udvikles i et partnerskab mellem Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania By & Byg.

Som kommunaldirektør i Lyngby-Taarbæk Kommune i 2009-2014 var Tim E. Halvorsen med til at starte den strategiske byudviklingssatsning Vidensbyen og tiltrække en række markante erhvervsvirksomheder til kommunen. Før det var han direktør i Køge Kommune, hvor han var involveret i at skabe det strategiske grundlag for udviklingen af den nye bydel Køge Kyst.

– Naturbydelen tilfører helt nye boligtyper og boligformer til Ringkøbings historiske købsstad, som kan bidrage til at tiltrække beboere og dermed udvikle hele byen og kommunen. Udviklingen af Naturbydelen bygger på et inspirerende princip om, at naturen kommer før boligerne, så alle får direkte adgang til attraktiv natur fra starten, siger Tim E. Halvorsen.

Tim E. Halvorsen tiltræder som projektdirektør for Naturbydelen i Ringkøbing den 1. januar 2020.

 

Fakta: Naturbydelen i Ringkøbing

– Naturbydelen i Ringkøbing udvikles i et partnerskab mellem Ringkøbing-Skjern Kommune og Realdania By & Byg i selskabet Ringkøbing K ApS. Her er det tidligere landbrugsareal, som noget nyt, blevet omdannet til et stort naturområde, før de første boliger er blevet bygget

– Over de næste 20 – 25 år kan der her blive opført en blanding af forskellige boligtyper og boligstørrelser i pagt med naturen, lige ud til Ringkøbing Fjord og tæt på byen

– Aktuelt er der solgt byggegrunde til opførelsen af i alt 139 boliger fordelt på 40 ejerboliger, 85 almene lejeboliger 14 lejeboliger i et anderledes seniorbofællesskab. Fuldt udbygget kan der opføres cirka 1.000 boliger i Naturbydelen

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder