Partner og erhvervsmægler Kasper Ladekjær, EDC Erhverv Poul Erik Bech i Herning. Foto: EDC

Ny partner i EDC Erhverv efter opkøb

Kasper Ladekjær er netop tiltrådt som partner og erhvervsmægler i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Herning.

EDC Poul Erik Bech købte for få måneder siden Hernings ældste ejendomsmæglerfirma, EDC Niels Kofoed og Ib Schiermer. Det har skabt et behov for flere hænder, og derfor er partnerkredsen blevet udvidet 1. november.

Læs mere i EDC overtager livsværk i Herning – ser især potentiale inden for erhverv

Kasper Ladekjær har ni års erfaring fra den finansielle sektor. Han kommer fra en stilling som revisor i PwC i Herning med speciale i finansielle selskaber. Han har en baggrund som cand.merc.aud.

– Jeg gik ikke med planer om at skifte job, før jeg blev kontaktet af Poul Erik Bech. Men muligheden for at være med fra starten til at udvikle og styrke EDC Erhverv i Herning virkede meget interessant. Desuden var det en motivationsfaktor, at der er flere forskellige faglige udfordringer at arbejde med, siger Kasper Ladekjær i en meddelelse.

Han forventer at kunne tilføre forretningen værdi i form af sit netværk, lokalkendskab og sine erfaringer fra den finansielle verden.

– Jeg har store forventninger til, at vi kan vækste den allerede eksisterende forretning i Herning. Der er et stort potentiale i området, hvilket jeg som vestjyde glæder mig til at aktivere. Jeg ser frem til mit nye arbejde i Midt- og Vestjylland – det er her, jeg hører til, siger Kasper Ladekjær.

Efter opkøbet i Herning består EDC Poul Erik Bech af 62 boligbutikker, 18 erhvervscentre og har over 500 medarbejdere.

Læs også Markant fald i top- og bundlinjen i EDC Erhverv Poul Erik Bech

Læs også Fusioner og konsolideringer skal være med til at vende nedgang i EDC Erhverv

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder