Foto: Claus Sall/TT Film

Stort galleri: Årets ejendomsevent på dansk jord

Over 200 fremtrædende aktører i den danske ejendomsbranche deltog 10. og 11. september på Estate Medias konference Ejendomsdagene 2020, som for andet år i træk foregik på Marienlyst Strandhotel i Helsingør.

Se højdepunkter fra de to dage i billedgalleriet under denne tekst.

Læs mere om Ejendomsdagene i:

Her er vinderne af Ejendomspriserne 2020

Ejendomsbranchen halter efter udenlandsk uddannelsesniveau: – Et kæmpe problem 

Årets ejendomsevent på dansk jord i gang – Corona, ny teknologi og lejekontrakter i fokus

Paneldebat om magt: Fra venstre Kamilla Sevel, chefredaktør i Estate Media, Rikke Lykke, Head of European Asset Management i Patrizia, Rasmus Nørgaard, partner i og medstifter af Nrep, samt Karen Mosbech, adm. direktør i Freja Ejendomme. Foto: Claus Sall
Foto: Claus Sall/TT Film
Over 200 fremtrædende aktører i den danske ejendomsbranche deltog 10. og 11. september på Estate Medias konference Ejendomsdagene 2020, som for andet år i træk foregik på Marienlyst Strandhotel i Helsingør. Foto: Claus Sall/TT Film
Adm. direktør Martin Vang Hansen, ATP Ejendomme, lagde i sin åbningstale – helt naturligt og aktuelt – vægt på coronakrisen og de udfordringer, den giver mange steder på tværs af ejendomsbranchen. Foto: Claus Sall/TT Film
Årets udgave af Ejendomsdagene var den niende i rækken. Foto: Claus Sall/TT Film
Adm. direktør og partner Peter Winther, Colliers International Danmark, var blandt talerne. Foto: Claus Sall/TT Film
Partner Lior Koren, Cushman & Wakefield RED. Foto: Claus Sall/TT Film
Debat om transaktionernes nye natur. Fra venstre: Ordstyrer og chefredaktør Kamilla Sevel, Estate Media, partner Søren Damgaard, Bruun og Hjejle, partner og adm. direktør Jesper Damborg, Capital Investment, Associate Partner Peter Frische, EY, og Jacob Kjær, partner og landechef i Danmark for Nordanö. Foto: Claus Sall/TT Film
Foto: Claus Sall/TT Film
Walk & Talk. Foto: Claus Sall/TT Film
Direktør og stifter Louise Holm, Salesstyling, næsten klar til optagelse. Foto: Claus Sall/TT Film
Sko/Torp stod for sublim underholdning inden uddelingen af Ejendomspriserne 2020. Foto: Claus Sall/TT Film
Vanen tro var der massive klapsalver til vinderne, da Ejendomspriserne 2020 – tidligere Estate Media Priserne – blev uddelt torsdag aften på Ejendomsdagene. På scenen takkede Rasmus Nørgaard, partner i og medstifter af Nrep, for hovedprisen Estate Media Prisen. – Tusind tak for prisen og alle dem, der har stemt på os. Jeg tror faktisk, det er første gang, vi vinder en pris. 1. oktober er det 15 år siden, vi startede, og som mange andre startede vi i en kælder. Det har været en fed rejse, og jeg tror også, de næste mange år bliver gode, sagde Rasmus Nørgaard og modtog fortjent endnu engang klapsalver, som gik til hele Nrep-teamet. Foto: Claus Sall/TT Film
Karen Mosbech, adm. direktør i Freja Ejendomme, i snak med Jesper Dam, direktør og partner Basecamp i Student Real Estate. Foto: Claus Sall/TT Film
Foto: Claus Sall/TT Film
Afsluttende paneldebat om investeringsmarkedet mod 2021 – fra venstre: Managing Partner Kristian Krogh, Thylander Gruppen, ejendomsinvesteringschef Søren Tang Kristensen, Industriens Pension, og direktør Michael Nielsen, Danica Ejendomsselskab. Foto: Claus Sall/TT Film
Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder