Estate Media –

Nyheder – Danmark

De fem vindere på scenen – fra venstre: Rubik Properties repræsenteret ved Jacob Smergel-Krog, Thylander Gruppen repræsenteret ved Kristian Krogh, Nrep repræsenteret ved Rasmus Nørgaard, Villa Copenhagen repræsenteret ved Henrik Qvist Jensen og Ulrik Jonas Jessen samt Kenneth Horst Hansen. Foto: Claus Sall/TT Film

Her er vinderne af Ejendomspriserne 2020

Årets priser er blevet uddelt på Ejendomsdagene - se de fem vindere

Søren Duran Duus

torsdag 10. september 2020 22:55

Vanen tro var der massive klapsalver til vinderne, da Ejendomspriserne 2020 blev uddelt torsdag aften på Ejendomsdagene på Marienlyst Strandhotel i Helsingør, hvor over 200 deltagere på tværs af ejendomsbranchen torsdag og fredag er samlet til Estate Medias årlige konference.

Ejendomspriserne består af fem forskellige priser med Estate Media Prisen som hovedprisen.

Ejendomspriserne 2020 – de fem vindere:

  • Årets projekt: Villa Copenhagen
  • Årets transaktion: Danske Bank – Standard Life/Capital Investment og KanAm Grund/Thylander Gruppen
  • Årets forbillede: Kenneth Horst Hansen
  • Årets velkomst: Rubik Properties
  • Estate Media Prisen: Nrep

Vinderne får udover opmærksomheden en bronzeskulptur udført af den kendte kunstner Lina Murel Jardorf og udformet specielt til modtagerne af Ejendomspriserne, som fra i år har skiftet navn fra Estate Media Priserne.

De første på scenen for at modtage prisen for Årets projekt var adm. direktør Henrik Qvist Jensen og teknisk direktør Ulrik Jonas Jessen, begge fra Strawberry Properties, som repræsenterede det nye hotel i den gamle Centralpostbygningen ved Københavns Hovedbanegård.

– Tusind for prisen, som vi er utrolig stolte af. Det har været et langt forløb, men vi er superstolte over at være kommet i mål på trods af den nuværende situation. Specielt tak til ejerne, Strawberry Brothers ved Petter Stordalen og Varner-brødrene, for at have store ambitioner og store lommer, sagde Henrik Qvist Jensen.

Næste på scenen for at takke for prisen for Årets transaktion var adm. direktør og partner Kristian Krogh, Thylander Gruppen, som repræsenterede investorerne bag opkøbet af Danske Banks hovedkontor på Holmens Kanal i København.

Det drejer sig om et ejendomskompleks på 49.000 kvm fordelt på 15 bygninger ved Kongens Nytorv i området mellem Holmens Kanal, Bremerholm og Vingårdsstræde. Transaktionssummen beløber sig til omkring 2,1 milliarder kr. og er indtil videre i år den suverænt største handel i det danske ejendomsmarked.

– Jeg siger også tusind tak for prisen for årets transaktion. Siden jeg var en lille dreng i ejendomsbranchen, har jeg drømt om at vinde denne pris, og jeg har følt mig forbigået før, sagde Kristian Krogh med et glimt i øjet til stor morskab for alle.

Prisen for Årets forbillede gik til Kenneth Horst Hansen, planchef i Københavns Kommune, som også var i stødet:

– Tusind tak for alle dem, der har stemt på mig og tak også til dem, der ikke har stemt på mig. Jeg er meget glad for prisen. Det er ikke hver dag, man får en pris for at regulere et frit marked, så det skal jeg lige vænne mig til.

Aftenens næstsidste pris – Årets velkomst – gik til Rubik Properties, der blev stiftet i 2018 af den tidligere investeringschef i Patrizia Jacob Smergel-Krog og er et ejendomsinvesterings- og forvaltningsselskab for udenlandske investorer.

– Mange tak. Prisen er meget værdsat. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til vores udenlandske investorer for at vise os tillid. Det betyder selvsagt meget for os, sagde adm. direktør Jacob Smergel-Krog.

Femte og sidste pris ved Ejendomspriserne 2020 var uddelingen af Estate Media Prisen. Hovedprisen blev vundet af den nordiske ejendomsudvikler og kapitalfond Nrep.

På scenen takkede Rasmus Nørgaard, partner i og medstifter af Nrep, for prisen.

– Tusind tak for prisen og alle dem, der har stemt på os. Jeg tror faktisk, det er første gang, vi vinder en pris. 1. oktober er det 15 år siden, vi startede, og som mange andre startede vi i en kælder. Det har været en fed rejse, og jeg tror også, de næste mange år bliver gode, sagde Rasmus Nørgaard og modtog fortjent endnu engang klapsalver, som gik til hele Nrep-teamet.

Årets udgave af Ejendomsdagene, hvor Ejendomspriserne er en fast del, er den niende i rækken.

Over 3.000 har stemt på de i alt 25 nominerede i fem kategorier.

( Besøgt 3.476 gange, 6 besøg i dag )

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

– Balancen mellem lejer og udlejer forskubbes

Ejendom / tirsdag 22. september 2020

Pensionsselskab køber kontorejendom ved Københavns Politigård

Pluss, Investering, Kontor, København, Transaktioner / tirsdag 22. september 2020

Ny juridisk direktør dropper Ejendomdanmark før tiltrædelse – ’en ekstrem svær beslutning’

Virksomheder og mennesker / mandag 21. september 2020

Koncenton henter ny udlejningschef

Investering, Virksomheder og mennesker / tirsdag 22. september 2020

FLSmidth opgiver milliardprojekt på hovedkontoret i Valby

Kontor, København / mandag 21. september 2020

Deas vinder Pensam tilbage efter to år – og lander endnu større opgave

Pluss, Administration, Asset Management, Investering / mandag 21. september 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 24. september kl. 09:00

Finansiering af ejendomme

- strukturering, fremskaffelse og nye aktører

Onsdag den 30. september kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Odense

- projektudvikling og investering i Danmarks tredjestørste by

Estate Podcast

Seneste nyheder