Paneldebat om magt: Fra venstre Kamilla Sevel, chefredaktør i Estate Media, Rikke Lykke, Head of European Asset Management i Patrizia, Rasmus Nørgaard, partner i og medstifter af Nrep, samt Karen Mosbech, adm. direktør i Freja Ejendomme. Foto: Claus Sall/TT Film

Ejendomsbranchen halter efter udenlandsk uddannelsesniveau: – Et kæmpe problem

Denne artikel kræver Estate Pluss medlemskab. Venligst log ind
eller vælg et Estate Pluss-abonnement

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje