Cem Arslan

Newsec ansætter seniorrådgiver og teamleder

Cem Arslan, tidligere salgschef og teamleder for IWG, tiltræder 17. august som seniorrådgiver og teamleder for afdelingen Corporate Solutions i Newsec Advisory, hvor han skal hjælpe danske og internationale virksomheder med rådgivning indenfor udvikling og eksekvering af ejendomsstrategier.

Cem Arslan har erfaring fra ejendomsbranchen, hvor han tidligere har været ansvarlig for den danske forretning hos kontorudbyderen Regus. Derudover har han været en del af opstarten af det nye kontorhotel Spaces i Carlsberg Byen.

– Vi ser frem til at få Cem Arslan ombord som en del af det team, som skal være med til at implementere vores strategi for forretningsområdet Corporate Solutions og bidrage til den kontinuerlige udvikling af vores lejerrådgivning. siger direktør adm. direktør Morten Jensen Newsec Advisory.

I Newsec Advisory skal Cem Arslan stå i spidsen for et team, der tilbyder danske og internationale virksomheder lejerrådgivning, herunder stay-or-go-analyser, behovsafdækning, forhandling af lejekontrakter og exit-forhandlinger.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder