Estate Media –

Nyheder – Danmark

Elisabeth Frederiksen og Mia Manghezi.

To nye på vej i Byggesocietetets landsbestyrelse

Christoph Wiese og Dorthe Hovaldt stopper i bestyrelsen, der får større bredde

Kamilla Sevel

torsdag 13. august 2020 10:00

Byggesocietetet holder landsmøde den 3. september, og i år bliver det med en forholdsvis stor udskiftning. Der skal nemlig vælges to nye ressourcepersoner til Landsbestyrelsen, mens to profiler stopper. Det drejer sig om den meget erfarne erhvervsmægler Christoph Wiese, der i dag sidder hos Stad Erhverv og kom ind i landsbestyrelsen som en særlig ressourceperson uden specifik regional tilknytning. Det samme gælder for arkitekt Dorthe Hovaldt, der heller ikke genopstiller.

I stedet stiller to nye profiler med lidt anderledes tilgang op til valg til Landsbestyrelsen. Begge kommer fra nogle af Danmarks største investorer med projektudvikling højt på dagsordenen. Og begge arbejder fokuseret med at gøre byggeriet mere grønt og tappe ind i fremtidens bæredygtigheds-dagsorden. Dermed kommer de også begge med indsigt i et af Byggesocietetets absolutte fokusområder – den grønne omstilling. Og så har de begge to erfaring med at udvikle og implementere strategi og har stærke relationer i bygge- og ejendomsbranchen.

Mia Manghezi er i dag projektudviklingsdirektør i PensionDanmark og arbejder hver dag med at skubbe til den grønne omstilling indenfor branchen. Inden Mia kom til Pension Danmark, har hun arbejdet med den bæredygtige dagsorden i Københavns Kommune, Lejerbo og Alectia. Mia Manghezi kommer oprindeligt fra Randers og bor nu i København.

Elisabeth Herman Frederiksen er til daglig Head of Sustainability i NREP og var inden da en årrække hos LEGO, hvor hun arbejdede med strategi og CSR. Herudover har hun arbejdet i 5 år i McKinsey som managementkonsulent. Elisabeth er således meget kompetent indenfor den grønne omstilling og strategiarbejde. Elisabeth kommer fra Kolding og bor nu i København.

Byggesocietetets Landsformand Ole Schrøder er meget glad for, at Mia Manghezi og Elisabeth Herman Frederiksen har valgt at stille op til valg til Landsbestyrelsen:

– Vi vil rigtig gerne blive endnu mere tydelige i vores arbejde med og for den grønne omstilling. Det fokus starter i vores Landsbestyrelse, som udstikker de strategiske retningslinjer for, hvordan vi udvikler Byggesocietetet.  Med Mia og Elisabeth får vi nogle virkelig skarpe kompetencer vedrørende hele klimadagsordenen ind i Landsbestyrelsen, og jeg er helt sikker på, de vil kunne bidrage til at skubbe Byggesocietetet i den rigtige retning. Det er jeg virkelig glad for, og jeg ser frem til at få Mia og Elisabeth ombord.

Mia Manghezi og Elisabeth Herman Frederiksen vælges formelt på Landsmødet den 3. september. Der er ikke andre kandidater på valg.

Landsbestyrelsen består i øvrigt af formand Ole Schrøder, Tredje Natur og næstformænd Anne Henriksen, Advokatfirmaet Vingaardshus og Hans-Bo Hyldig, FB Gruppen. De øvrige medlemmer består af Jacob Wind-Hansen, Nykredit, Kim Risager, Arkitema, Jan Ulrik Nielsen, NielsenARCH, Bent Vallentin, Arkitektfirmaet Vallentin Haugaard, Finn Ehlers, Tekt, Mikkel Buchwald Møller, HjulmandKaptain, Per Harding, Lyngkilde Rådgivende Ingeniører, Henrik Karmark, Nordea og Line Røtting Dornan, Kuben Byg.

Landsbestyrelsen består af formænd for de enkelte områder samt en række særlige ressourcepersoner. Der er i dag en overvægt af arkitekter, rådgivere og finansieringsprofiler fra overvejende mindre og ejerledede virksomheder. Som det ses ændrer de to nye profiler den balance og tilfører mere bredde til bestyrelsen som helhed. Både PensionDanmark og Nrep er således investorer  og begge selskaber er selv udførende og supplerer dermed Hans-Bo Hyldig på udviklingssiden.

Byggesocietetet har eksisteret siden 1937 og er en organisation på tværs af bygge- og ejendomsbranchen. Der er i dag cirka 1.500 medlemmer.

( Besøgt 304 gange, 1 besøg i dag )

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Heimstaden køber tyske ejendomme for 6,2 milliarder kr.

Bolig, Investering, Transaktioner / mandag 21. september 2020

Ejendomsbranchen bliver kørt over igen og igen

Redaktørens blog / fredag 18. september 2020

Bach Gruppen får standset byggeri på Bryggens Bastion

Byggeri, København / fredag 18. september 2020

Jeudan køber kontordomicil for 102 millioner kr. – og afslører planer

Pluss, Investering, Kontor, København, Transaktioner / fredag 18. september 2020

Sexisme – selvfølgelig er det også i ejendomsbranchen

Redaktørens blog / fredag 18. september 2020

Newsec mister tidligere chef for asset management – skifter til ATP

Investering, Virksomheder og mennesker / fredag 18. september 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 24. september kl. 09:00

Finansiering af ejendomme

- strukturering, fremskaffelse og nye aktører

Onsdag den 30. september kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Odense

- projektudvikling og investering i Danmarks tredjestørste by

Estate Podcast

Seneste nyheder