Estate Media –

Nyheder – Danmark

Tony Christrup. Foto: Presse

– Vi gør hvad vi kan for at skubbe til Mipim

Den danske stand på Mipim vil være branchens mest bæredygtige og opfordrer Mipim til at komme ind i kampen for den grønne omstilling

Søren Duran Duus

mandag 20. januar 2020 15:18

Når Mipim i marts slår dørene op i Cannes, vil Danmark stå for messens mest bæredygtige indslag, lyder det fra Byggesocietetet.

I festivalområdet står Byggesocietetet nemlig klar med en stand, hvor bæredygtigheden er tænkt ind i mindste detalje fra affaldssortering over genanvendelige kaffekopper til debatter om grøn omstilling.

– Vi arbejder for at få Mipim til at vedtage et bæredygtighedscharter, hvor den europæiske ejendomsbranche forpligter sig på at tænke bæredygtighed ind i alle led af byggeprocesserne. Derfor er derfor naturligt, at vi kigger indad og gør alt, hvad vi kan for at levere et bæredygtigt bidrag til Cannes, siger formand for Property and Investment Denmark Tony Christrup.

Property and Investment Denmark står for den danske repræsentation på Mipim og udspringer af Byggesocietetet. Foreningen arbejder aktivt for at promovere den danske repræsentation i Cannes og har mange store sponsorer i ryggen, der kan se en interesse i at have en slagkraftig tilstedeværelse i Cannes.

– Vi er glade for, at så mange bakker op om den danske repræsentation i Cannes. Vi har næsten solgt ud af sponsorater, men der er stadig plads til virksomheder, der har lyst til at blive eksponeret på standen. Vi arrangerer også debatter, hvor flere af vores store sponsorer deltager, ligesom det er muligt at blive partner på arrangementer som vores netværksmøde for nye deltagere på Mipim. Der er masser af muligheder for at blive eksponeret og støtte den danske repræsentation, siger Tony Christrup.

Efterlyser mere bæredygtigt byggeri
Hvert år tiltrækker Mipim mere end 25.000 deltagere fra den europæiske ejendomsbranche. Fra Danmark deltager cirka 700 ejendoms- og byggefolk, som kommer for at netværke og møde nøglepersoner, som det ellers ville tage flere måneder at få et møde med. Umiddelbart er Mipim ikke særligt bæredygtigt initiativ, men det kan vi gøre noget ved, mener Tony Christrup:

– Vi gør, hvad vi kan for at skubbe til Mipim. Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi kommer til at se en meget mere bæredygtig messe indenfor de kommende år. I Danmark har vi jo vedtaget en klimalov, hvor vi skal reducere vores udledninger med 70 procent, mens EU for nylig meldte ud, at unionen sigter mod at blive klimaneutral i 2050. Bygge- og ejendomsbranchen er nogle af de helt store CO2-syndere, men det betyder også, at vi er en del af løsningen. Så lad os komme i gang med at udvikle et sundt, profitabelt og bæredygtigt byggeri.

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Ny Podcast: Erfarent panel giver gode råd til Mipim 2020

Podcast, Mipim / torsdag 20. februar 2020

Kilden og de Linde utilfredse med ’stopklodser’ for bæredygtigt byggeri

Byudvikling, Bæredygtighed / onsdag 19. februar 2020

FB Gruppen bag 30.000 kvm stort boligprojekt i københavnsk forstadskommune

Pluss, Projektudvikling, Bolig, Byudvikling / onsdag 19. februar 2020

JLL: Stadig stor investeringslyst i Norden

Pluss, Erhvervsmæglere, Investering / onsdag 19. februar 2020

Lovregulering af ejendomsbranchen fordoblet på 30 år

Ejendom / onsdag 19. februar 2020

Colliers udvider vurderings- og rådgivningsteam til 31 ansatte

Erhvervsmæglere, Virksomheder og mennesker / onsdag 19. februar 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 27. februar kl. 09:00

Sikring af ejendomme

- optimering og forebyggelse af brand, skybrud, terror og uforudsete hændelser

Tirsdag den 3. marts kl. 13:00

Træbyggeri

- muligheder, erfaringer, udfordringer og vidensdeling

Jobmarked

Nyeste opslag

Senior Investment Manager

     

Estate Podcast

Seneste nyhederTags

Ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk er Danmarks portal for erhvervslejemål. Søg blandt tusindvis af ledige erhvervslokaler over hele landet.
Se www.lokalebasen.dk
Har du brug for specifikke lokaler, kan du søge i de forskellige kategorier:
Kontorlokaler
Kontorhoteller
Butikslokaler
Produktions- og lagerlokaler

Available Office Space for Rent
MatchOffice is one of the world’s leading serviced office brokers.
Browse through thousands of serviced offices and business centers in various countries.
MatchOffice Sweden
MatchOffice Norway
MatchOffice Finland