Salgschef skifter job

Premium Syscon har pr. 1. august ansat 55-årige Henrik Burkal som ny markeds- og salgschef.

Blandt andet har Henrik Burkal været kundechef i MT Højgaard, salgschef hos LM Byg og markeds- og kundechef hos NCC. Senest har han siden 2017 været markeds- og salgschef hos Bygcom.

– Jeg kommer til Premium Syscon med erfaring fra både traditionelt elementbyggeri og entreprenørsiden, og jeg kender en masse til kundernes ønsker, krav og forventninger. Herudover er der et behov for at tænke og agere langt mere bæredygtigt til gavn for alle. Derfor glæder jeg mig til at komme ud og skabe en god dialog og et godt samarbejde på tværs omkring projekterne sammen med bygherrer, entreprenører og rådgivere, siger han.

– Systemet er bæredygtigt fra start til slut og egner sig særdeles godt til DGNB-certificeret byggeri, så jeg er overbevist om, at det har et stort potentiale i Danmark, siger Henrik Burkal af.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder