Estate Media –

Nyheder – Danmark

Foto: Byggeriets Billedbank

Hoffmann hæver resultatgrad og ordrebog i corona-halvår

Entreprenørvirksomheden holder skruen i vandet, men aner mørke skyer i horisonten

Martin Burlund

fredag 14. august 2020 9:53

I første halvår af 2020 havde Hoffmann en omsætning på 924 millioner kr. i forhold til 897 millioner kr. i H1 2019. Resultatet endte på 51,8 millioner kr. mod 48,5 millioner kr., hvilket giver en overskudsgrad på 5,6 pct. mod 5,4 pct. året før.

– Hoffmann leverer et tilfredsstillende resultat på niveau med sidste år på både omsætning, resultat og ordrebeholdning, hvilket vi er meget tilfredse med, men mest stolt er vi over, at Hoffmann beskæftiger 500 medarbejdere og dertil har ca. 2.000 samarbejdspartnere på alle vores byggepladser, og vi ikke har haft mere end 1 smittet med COVID-19.

Entreprenøren er taknemmelig overfor den måde som samarbejdspartnere og kunder har hjulpet projekterne igennem krisen.

– Alle brancher har haft udfordringer under corona-krisen, selvfølgelig mest de virksomheder som er afhængige af turisme, detailhandel og eksport. Alligevel har alle vores kunder, både private og offentlige, haft overskud til at hjælpe til med at vi på en forsvarlig måde har kunnet fortsætte produktionen. Dette har muliggjort, at ingen af projekterne er blevet tidsmæssigt forsinket, siger Torben Bjørk Nielsen.

Hen over efteråret afslutter Hoffmann en række store projekter som Politiskolen i Vejle, total modernisering af Amager Centret samt bolig- og erhvervsprojektet Mineralvandsfabrikken i Carlsberg Byen. Alle projekter er ifølge Hoffmann kendetegnet ved, at tid, kvalitet og pris er opnået til kundernes tilfredshed.

Ordrebeholdningen er steget en smule siden samme tidspunkt sidste år. Men der anes usikkerhed på markedet.

– Hoffmanns ordrebeholdning er på niveau med tiden før coronavirussen. Men vi kan allerede nu se tendenserne til, at flere private kunder genovervejer igangsætning af nye projekter. Dette vil få konsekvenser på pipelinen, som vi først rigtigt mærker om ca. 1 års tid, siger Torben Bjørk Nielsen.

( Besøgt 70 gange, 1 besøg i dag )

Læs også:

Kommentarer

Seneste nyt

Bach Gruppen får standset byggeri på Bryggens Bastion

Byggeri, København / fredag 18. september 2020

Ejendomsbranchen bliver kørt over igen og igen

Redaktørens blog / fredag 18. september 2020

Jeudan køber kontordomicil for 102 millioner kr. – og afslører planer

Pluss, Investering, Kontor, København, Transaktioner / fredag 18. september 2020

Sexisme – selvfølgelig er det også i ejendomsbranchen

Redaktørens blog / fredag 18. september 2020

Newsec mister tidligere chef for asset management – skifter til ATP

Investering, Virksomheder og mennesker / fredag 18. september 2020

Investor køber boliger for knap en kvart milliard kr. i København

Pluss, Bolig, Investering, København, Transaktioner / fredag 18. september 2020

Kommende konferencer

Torsdag den 24. september kl. 09:00

Finansiering af ejendomme

- strukturering, fremskaffelse og nye aktører

Onsdag den 30. september kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i Odense

- projektudvikling og investering i Danmarks tredjestørste by

Estate Podcast

Seneste nyheder