Head of Capital Markets Christian Bro Jansen, CBRE i Danmark. Foto: CBRE

CBRE finder ny leder af Capital Markets

Erhvervsejendomsrådgiveren CBRE har forfremmet 30-årige Christian Bro Jansen til Head of Capital Markets i Danmark, som er den største afdeling i CBRE Danmark.

Christian Bro Jansen er rekrutteret internt i CBRE, hvor han har været ansat i tre år, senest som Director i Capital Markets.

Christian Bro Jansen afløser Mikael Glud, som har stået i spidsen for CBRE’s Capital Market-afdeling siden sin tiltrædelse i 1998. Mikael Glud fortsætter i afdelingen og vil fortsat spille en afgørende rolle i den strategiske rådgivning af kunderne, siger adm. direktør Per Weinreich.

Mikael Glud, Foto: CBRE

– Vi har afsøgt markedet gennem længere tid, og Christian Bro Jansen har trods sin unge alder vist sig som den bedste og mest oplagte kandidat. Han kender såvel markedet som CBRE indefra og er desuden en utrolig dygtig og ambitiøs person, som har det drive, der skal til for at videreudvikle CBRE på den længere bane på dette vigtige område, siger Per Weinreich.

Inden Christian Bro Jansen kom til CBRE i 2017, var han ansat fire år i Falck, blandt andet som direktør med ansvar for at vækste forretningen i nye markeder, herunder køb og salg.

– Jeg har brugt de sidste tre år på at fordybe mig i ejendomsmarkedet og på at opbygge et netværk i branchen. Nu kommer jeg til at kombinere mine kompetencer inden for transaktioner og strategi med ledelse, og jeg ser rigtig meget frem til udfordringen og til yderligere at udvikle samarbejdet på tværs af CBRE’s nordiske Capital Markets teams, siger Christian Bro Jansen, Head of Capital Markets i CBRE.

Øget strategisk fokus
Christian Bro Jansen skal blandt andet sætte mere skub i den udvikling, CBRE er i gang med fra tidligere primært at være fokuseret på selve transaktionen ved køb og salg af ejendomme til at rådgive kunderne på et langt mere strategisk plan.

– Vi ønsker i højere grad at være en del af strategiprocessen hos kunderne, hvor vi kan skabe merværdi gennem analyser, strukturering og rådgivning, herunder effektiv transaktionseksekvering, som man også finder hos finanshusene, siger Christian Bro Jansen.

Fakta: Christian Bro Jansen

  • Født i 1989
  • MSc i Finansiering og Regnskab fra CBS i 2013
  • Kom til CBRE i 2017 efter ansættelser i Falck (2013-2017) og PA Consulting (2013)

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder