Fokus Asset Management henter CBRE-Director til nyoprettet chefstilling

Ejendomsforvalteren Fokus Asset Management har ansat Michael Pedersen i en nyoprettet stilling som Head of Investment Management. Michael Pedersen kommer fra en stilling som Senior Director i CBRE Capital Markets, hvor han de seneste 14 år har været ansvarlig for strategisk ejendomsrådgivning samt strukturering og salg af større investeringsejendomme og ejendomsporteføljer til investorer.

Med tiltrædelsen styrker Fokus Asset Management sine kompetencer inden for investment management og udvider samtidig transaktionsteamet.

– I Michael Pedersen har Fokus Asset Management fundet en stærk kandidat med stor erfaring og et bredt netværk, der kan medvirke til fastholdelse af selskabets førende position som full service-forvalter af kommercielle ejendomme på vegne af såvel danske og udenlandske ejendomsinvestorer, siger adm. direktør Tonny Nielsen, Fokus Asset Management.

Selv siger hovedpersonen, Michael Pedersen:

– Jeg glæder mig meget til at tage hul på opgaven og tilsikre, at kunderne i Fokus Asset Management fortsat tilbydes struktureret investment management på et højt niveau i tillæg til de øvrige stærke og højtkvalificerede forvaltningsydelser, som selskabet leverer. Både i Danmark og internationalt allokeres der til stadighed mere kapital til investering i ejendomme. Derfor bliver det også min opgave at identificere og udvikle nye og spændende investeringsprodukter til vores kunder.

Michael Pedersen tiltrådte 1. oktober som Head of Investment Management i Fokus Asset Management.

Seneste navnenyheder

Ejendomschef i Københavns Kommune bliver afdelingsdirektør i Deas

Gaihede får igen ny adm. direktør: Brug for at komme op i gear

Industriens Pension ansætter ny ejendomsinvesteringschef – skal øge især danske investeringer

Ny direktør i Teknik- og Miljøforvaltningen i København

Christian Melgaard er en af to nye chefprojektudviklere i DSB Ejendomsudvikling

Læs mange flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder