Tinglysningsretten i Hobro. Foto: Google Maps

Sådan rammes Tinglysningsretten af corona-nedlukning

I lighed med andre offentlige institutioner er Tinglysningsretten blevet anmodet om at hjemsende alle medarbejdere, der ikke udfører samfundskritiske opgaver.

Det sker i forbindelse med statsminister Mette Frederiksens pressemøde onsdag aften om nedlukning på grund af coronavirus, som blandt andet betyder, at alle offentlige myndigheder sender ansatte i ikke-kristiske funktioner hjem, ligesom private virksomheder opfordres til at lade medarbejdere arbejde hjemmefra. Det gælder de kommende to uger.

Det betyder, at ’Tinglysningsretten, i de næste 14 dage, bliver nødsaget til, i meget væsentligt omfang, at reducere den service, Tinglysningsretten yder’.

– Tinglysningsretten vil fortsat tinglyse alle de dokumenter, der anmeldes, men der må påregnes længere sagsbehandlingstid for dokumenter udtaget til manuel behandling – herunder især sager om matrikulære ændringer, oplyser Tinglysningsretten.

Tinglysningsretten vil ikke kunne kontaktes telefonisk, og henvendelser på mail – herunder via kontaktformularen på Tinglysningsrettens hjemmeside – kan kun påregnes besvaret, hvis de vedrører forhold Tinglysningsretten anser for kritiske.

– Vi beklager meget den ulejlighed, dette måtte forvolde, men håber på vores brugeres forståelse i den foreliggende situation, lyder det fra Tinglysningsretten.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder