Bestyrelsesformand, medejer og stifter Poul Erik Bech, EDC Poul Erik Bech-koncernen. Foto: EDC Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech reducerer sin deltagelse på udskudt Mipim

Som det næppe er gået ret mange aktører i ejendomsbranchen forbi, meddelte Mipim-arrangøren Reed Midem lørdag, at den har valgt at flytte Mipim til 2.-5. juni på grund af voksende bekymring i forhold til coronavirussens udbredelse og som konsekvens af den franske regerings beslutning om at forbyde forsamlinger på over 5.000 mennesker.

Flytningen betyder, at EDC Erhverv Poul Erik Bech reducerer sin deltagelse i Cannes.

EDC Erhverv Poul Erik Bech havde planlagt deltagelse på verdens største ejendomsmesse for at pleje nuværende relationer og knytte nye.

– Vi har investeret mange timer og har haft betragtelige udgifter i forbindelse med planlægningen af messen i marts, og vi vurderer nu, at der fortsat er en vis usikkerhed omkring afholdelsen af Mipim i starten af juni, både hvad angår deltagere og omfang. Desuden passer tidspunktet dårligt i forhold til andre aktiviteter hos os, siger Poul Erik Bech.

– Derfor har vi besluttet os for ikke at deltage i samme udstrækning som planlagt for marts. Vi vil reducere omfanget til udelukkende at håndtere vores internationale relationer i det omfang, at disse deltager, oplyser han videre.

Årets Mipim skulle have foregået 10.-13. marts. Sidste år havde messen 26.000 deltagere.

I den seneste udgave af Estate Podcast sætter Estate Media fokus på netop Mipim. Hør udsendelsen her:


Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder