Managing Partner Nicholas Thurø, Cushman & Wakefield RED. Foto: Frederikke Hoeg

RED: Vi lukker ned og arbejder hjemmefra

Onsdag aften holdt statsministeren pressemøde og offentliggjorde en regeringsbeslutning om, at Danmark nu de facto lukker ned. Alle offentlige myndigheder sender folk i ikke-kristiske funktioner hjem og private virksomheder opfordres til at gøre det samme. En af dem, der hurtigt fik en beslutning på plads om de kommende dage, var erhvervsmæglerfirmaet Cushman & Wakefield RED.

– I forlængelse af statsministerens pressemøde her til aften har RED besluttet, at alle medarbejdere fra og med i morgen arbejder hjemmefra. Vi vil på skift have enkelte medarbejdere tilstede i Amaliegade 3, siger Managing Partner Nicholas Thurø og fortsætter:

– Men alle øvrige medarbejdere vil i de kommende 2 uger komme til at arbejde hjemmefra.

Regeringen opfordrede netop til at arbejde hjemmefra fra fredag, men RED starter med at indføre ændringen allerede torsdag morgen.

– Det er reelt den opfordring, regeringen kommer med, og den har vi tænkt os at følge. Vi er heldigvis i den situation, at hovedparten af vores medarbejdere har hjemmearbejdspladser, hvorfor vores klienter ikke kommer til at opleve væsentlige ændringer i de kommende uger. Dog vil allerede aftalte møder forsøges ændret til telefonmøder og enkelte besigtigelser må forventes udskudt, siger Nicholas Thurø.

Den ufrivillige hjemsendelse er med løn, og RED forventer da også, at alle medarbejdere er kontaktbare telefonisk.

– Ved at følge regeringens opfordringer håber vi på hurtigt at få denne virus under kontrol, så vi ikke oplever tilstande som i blandt andet Italien, påpeger RED.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder