Det 6.200 kvm store friplejehjemsprojekt på Frydenhøjs Allé i Hundige Øst. Illustration: Rubow Arkitekter

Nrep bag nyt 6.200 kvm stort friplejehjem ved hovedstaden

Nrep har købt en grund i Hundige Øst af Greve Kommune. Her planlægger den nordiske ejendomsudvikler og -investor at bygge et nyt friplejehjem med 75 boliger fordelt på 6.200 kvm.

Bygherre Nrep og sælger Greve Kommune underskrev for nylig en foreløbig købsaftale. Dermed er et nyt friplejehjem i Hundige Øst rykket nærmere.

– Greve er en foregangskommune, når det drejer sig om offentlig-privat samarbejde. Vi er derfor yderst tilfredse med at have vundet grundudbuddet og glæder os til at komme i gang med arbejdet, så snart lokalplan og byggetilladelse tillader det, siger Investment Director Klaus Ahm, Nrep.

Også sælger af grunden på Frydenhøjs Allé, Greve Kommune, ser frem til projektet.

– Hundige Øst er ved at blive et meget attraktivt område med mange nye boliger på vej. Et lækkert plejehjem passer perfekt ind, og jeg vil se frem til at følge byggeriet, siger borgmester Pernille Beckmann, Venstre.

Friplejehjemmet skal drives af Altiden.

Friplejehjem
Et friplejehjem er et privatdrevet plejehjem, som inden for de kommunaløkonomiske rammer drives uden økonomiske garantier fra kommunen. Et friplejehjem har større frihedsgrader til at bestemme, hvordan dagligdagen skal fungere, og man kan som beboer købe ekstra ydelser som for eksempel rejser og ekstra rengøring.

Når friplejehjemmet forventes færdigt i 2022, vil det ikke være dyrere for kommunens ældste borgere at bo her, fordi boligudgiften ligger på linje med et tilsvarende kommunalt tilbud og er tilskudsberettiget på samme måde. Selve plejeudgiften betales af den kommune, der har visiteret til pladsen.

Fakta: Friplejehjemsprojekt i Hundige Øst

  • År: 2020-2022
  • Bygherre: Nrep
  • Sted: Hundige Øst
  • Størrelse: 6.200 kvm
  • Arkitekt: Rubow Arkitekter
  • Ingeniør: Moe
  • Landskabsarkitekt: Rubow Arkitekter
  • Samarbejdspartner: Altiden

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder