Første projekt mellem Nrep og JFP en realitet

I forbindelse med opførelsen af et plejehjem i Rudersdal Kommune, er det entreprenørvirksomheden JFP, der skal stå for at opføre de 72 pladser for Nrep, som er bygherre på projektet. Projektet færdigudvikles i et trepartssamarbejde mellem Nrep, Altiden, som skal drive friplejehjemmet og JFP som totalentreprenør.

– Det er planen, at vi omkring sommerferien indgår en totalentrepriseaftale og dermed overdrager projektet 100 procent til JFP. Vi har på projektet defineret nogle ambitiøse mål for byggeriet, som vi i størst muligt omfang ønsker indfriet inden for en given targetpris. Opgaven for de totalentreprenører, der bød ind på projektet var bl.a. at anvise, hvor der kunne optimeres og spares, hvis targetprisen ikke kunne holdes, og det har JFP været gode til. Vi ser frem til samarbejdet, som bliver det første projekt mellem JFP og Nrep, siger investeringschef hos Nrep, Klaus Ahm.

Skovly Vænge bliver på cirka 5.720 kvm og skal indeholde 72 plejeboliger samt fælles servicefunktioner og en kælder på 735 kvm. Plejehjemmet opføres på en nedlagt kommunal atletikbane ved Skovly Skolen i Rudersdal Kommune.

– Vi er glade for at have vundet projektet og ser meget frem til at udvikle projektet sammen med Nrep. Vi har stor erfaring inden for sundshedssektoren og vil kunne byde ind med relevant faglig viden. Samtidig er økonomistyring og udvikling af alternative løsninger til projekterne nogle af vores spidskompetencer, så vi ser frem til samarbejdet i denne spændende konstellation, siger adm. direktør hos JFP, Jesper Friis Poulsen.

Læs også: JFP vinder totalentreprise på 172 millioner kr. på Frederiksberg

Læs også: Vinderteam fundet til ny politistation i Herning (+)

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder