Kollegiet på Helsinkigade, der får 277 værelser, er tegnet af Henning Larsen Architects. Illustration: Henning Larsen Architects
Kollegiet på Helsinkigade - ved siden af The Silo - får 277 værelser. Illustration: Henning Larsen Architects

Nrep indgår aftaler for over 500 millioner kr.

Med dugfriske underskrifter på to boligprojekter ’for over 500 millioner kr.’ med ejendomsinvestoren Nrep har den vestjyske entreprenørvirksomhed JCN Bolig sikret sig arbejde flere år frem. Aftalerne omfatter 215 bæredygtige boliger i Lisbjerg nordvest for Aarhus og et kollegium med 277 værelser på Helsinkigade i Københavns Nordhavn.

JCN Bolig har i to år arbejdet sammen med Nrep om at udvikle projekterne fra skitser og frem til færdig projektering og prissætning. De to projekter udgør tilsammen mere end en halv milliard kr. i omsætning.

Udviklingsdirektør Steen Jønsson, Nrep, siger:

– Med aftalen på plads glæder vi os nu til at realisere disse to pionerprojekter. I Aarhus bygger vi cirka 19.000 kvm bæredygtige boliger i træ og med en stor grad af upcycling, for eksempel genbrugte vingetegl i facaden. Og i Nordhavnen i København sætter Umeus-kollegiet helt nye standarder for fremtidens studieboliger. Vi er lige gået i jorden i Nordhavnen, og jeg ser frem til at fortsætte et allerede tæt og godt samarbejde med JCN Bolig.

JCN Bolig er ’meget tilfreds’ med at videreføre samarbejdet med Nrep, som startede i Aarhus for tre år siden.

– Vi er i JCN Bolig meget stolte over, at Nrep har valgt JCN Bolig som totalentreprenør på to så store og vigtige boligprojekter, siger salgs- og udviklingsdirektør Lars P. Adamsen, JCN Bolig.

JCN Bolig beskæftiger 115 ansatte, heraf 50 håndværkere inden for fagene tømrer, beton og elementmontage. De øvrige 65 ansatte er funktionærer og primært beskæftiget med projektledelse. JCN Bolig er en landsdækkende specialist i boligprojekter BtB.

Fakta: Projekt Made in Aarhus

  • Projekt Made in Aarhus i Lisbjerg, lige uden for det nordvestlige Aarhus, er et DGNB Guld-certificeret boligprojekt med 215 boliger i op til 3 etager

Fakta: Projekt Umeus i Københavns Nordhavn

  • Projektet i Nordhavnen er det første af sin art – et nyudviklet co-living koncept for studerende kaldet Umeus. Kollegiet med 277 værelser på Helsinkigade er tegnet af Henning Larsen Architects

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder