Fra venstre ejere af Home Erhverv-kæden Mikkel Søby og Henrik Svane sammen med Hans Tønder Jensen.

Home Erhverv får ny partner i Roskilde

Mikkel Søby og Henrik Svane fortsætter deres ekspansion og styrkelse af Home Erhverv-kæden efter overtagelsen for lige over et år siden.

Nu er turen nået til Roskilde, hvor erhvervsmanden Hans Tønder Jensen fra Roskilde bliver ny ejer af en af Sjællands store erhvervsmægler­virksomheder. Torben Engholm, som har drevet Home Erhvervscenteret i byen gennem en årrække stopper samtidig og overdragelsen bliver er del af et generationsskifte.

De nye ejere ser store muligheder for vækst i hele erhvervscentrets dækningsområde. Især i byer som Roskilde, Køge og Holbæk, men også i vækstområder som Greve, Ølstykke, Slagelse, Sorø, Vordingborg og Næstved, hvor store bolig- og erhvervsområder er udlagt som udviklingspotentiale i de nye kommuneplaner.

– I takt med de stigende priser og faldende afkastkrav på ejendomme i København søger investorerne i højere grad mod provinsbyerne på Sjælland. Det gør markedet interessant i en række byer, siger partner Hans Tønder Jensen, som nu står i spidsen for home Erhvervscenter Sjælland.

Hans Tønder Jensen er uddannet HD (R) fra Handelshøjskolen i København, CBS, og kommer senest fra home Erhverv København. Før da har han været økonomidirektør i en række virksomheder blandt andet hos grossistvirksomheden Lembcke.

Dækker fra Ølstykke til Greve
Gennem sine lederstillinger og bestyrelsesarbejde har han fået erfaring med køb og salg af ejen­domme samt udlejning af lejemål. Hans Tønder Jensen ser imidlertid sin rolle i et bredere perspektiv end blot at formidle ejendomme mellem virksomheder.

– Vi bor i et område af Danmark med enormt udviklingspotentiale. Jeg vil gerne involvere mig i byudviklingen i de større byer i vores dækningsområde og indgå i relevante samarbejder med ejere af ejendomme og andre interessenter, siger Hans Tønder Jensen.

Home Erhvervscenter Sjælland har base i Roskilde, men indgår i et regionalt netværk af boligmæglere, banker og finansieringsinstitutter i hele det geografiske dækningsområde, ligesom erhvervscentret arbejder tæt sammen med de øvrige home Erhvervscentre i Danmark.

– Som mæglervirksomhed vil vi også gerne bidrage til at trække nye virksomheder til de forskellige sjællandske byer, som på hver deres vis har gode forudsætninger for tiltrækning af virksomheder og arbejdskraft, understreger Hans Tønder Jensen.

Hans Tønder Jensen er blandt indlægsholderne på Estate Medias konference den 31. marts om Erhvervs- og boligmarkedet i Roskilde 2020.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder