Niams landechef i Danmark, Michael Berthelsen. Foto: Niam

Niam køber knap 300 boliger af Bach Gruppen for omkring en halv milliard kr.

Niam har indgået bindende aftale om køb af en boligportefølje fra Bach Gruppen. Porteføljen består af knap 300 udlejningsboliger fordelt på cirka 30.600 kvm beliggende i det centrale Jylland. Størstedelen af boligerne ligger i Silkeborg og Randers. Porteføljen består primært af række- og dobbelthuse.

Boliger på Dybdalhegnet i Randers indgår i handlen

Transaktionssummen udgør omkring en halv milliard kr. Nogle af boligerne er under opførelse.

Landechef i Danmark Michael Berthelsen, Niam, oplyser til Estate Media, at den svenske ejendomsfond overtager boligerne over tre omgange – de første boliger overtages 20. december og de sidste 1. juli 2020.

– Med tilkøbet af denne boligportefølje vokser vores portefølje af almindelige boliger til almindelige mennesker. Vi oplever en rigtig positiv udvikling af flere større regionale byer i provinsen, og her synes vi, det er interessant at udvide vores boligportefølje, siger han.

CBRE Residential har formidlet salget for Bach Gruppen.

Niam vil generelt gerne investere i boligejendomme og kontorejendomme i og rundt om Storkøbenhavn, Odense, Vejle og Kolding i det, som Michael Berthelsen kalder vækstbyer.

 

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder