Adm. direktør Fredrik Jonsson, Niam-koncernen. Foto: Niam

Niam lukker rekordstor ejendomsfond på 8,2 milliarder kr.

Niam, en af nordens største private ejendomsejere, har afsluttet kapitalrejsning for den seneste fond, Niam Nordic VII. Med et samlet egenkapital tilsagn på 1,1 mia. euro, bliver fonden den største nordiske ejendomsfond.

Investorerne er et mix af private og offentlige pensionsfonde, forsikringsselskaber, familie-, statslige og universitetsfonde, funds of funds og andre finansielle institutioner fra hele verden.

– Vi takker vores investorer for den tillid, som både eksisterende og en række nye investorer har vist, ved at vælge os, som deres nordiske investeringspartner. Vi er nået 35% over vores målsætning, hvilket understreger, at investorerne deler vores positive syn på det det nordiske ejendomsmarked, siger Fredrik Jonsson, adm. direktør hos Niam.

Niam Nordic VII kan investere i alle ejendomstyper i de nordiske lande.

Læs også 35.000 kvm projektgrund købt til opførelse af 150 moderne seniorboliger (+)

Læs også Danske investorer øger aktivitet – udenlandske mindsker

Læs også Niam vil sælge danske ejendomme for 1 milliard kr. i 2. halvår (+)

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder