Copenhagen Towers. Foto: PR
Copenhagen Towers. Foto: PR

Niam bliver kunde hos Cobblestone

20. september annoncerede den svenske ejendomsfond Niam køb af kontor- og ejendomskomplekset Copenhagen Towers i Ørestad. Det skete for en pris på 2,3 milliarder kr. eller næsten dobbelt så meget som årets hidtil største transaktion.

Læs mere i Niam køber Copenhagen Towers for 2,3 milliarder kr. af Solstra

Nu bekræfter Cobblestone, at virksomheden fortsætter med at administrere Copenhagen Towers for den nye ejer, Niam.

– Vi har været med stort set lige fra begyndelsen og har et nært kendskab til ejendommen. Copenhagen Towers er en sammensat og spændende ejendom, hvor vi kan kombinere vores særlige kompetencer inden for hotel asset management og generel ejendomsforvaltning. Det er en signaturejendom med et ikonisk brand, som alle kender. Derfor er vi utroligt glade for at beholde ejendommen i vores forvaltningsportefølje, siger adm. direktør Rasmus Juul-Nyholm, Cobblestone.

’Danmarks måske mest bæredygtige adresse’
Copenhagen Towers, der både rummer hotellet Crown Plaza og en række servicerede kontorer og konferencerum, åbnede i 2009 som Danmarks første CO2-neutrale hotel og med Nordens største solcelleanlæg integreret i sydfacaden.

Efterfølgende har Solstra Capital Partners videreudviklet ejendommen. På hjemmesiden markedsføres tårnene som ’Danmarks måske mest bæredygtige adresse’, og det er ikke varm luft, vurderer Rasmus Juul-Nyholm.

– Copenhagen Towers er et tredjegenerationshotelbyggeri med et fremtidsorienteret fokus på bæredygtighed. Til at begynde med stod her en tom ejendom på grunden, men den er i dag næsten fyldt op og træder nu ind i en ny fase med Niam. Det har været en spændende og lærerig rejse sammen med Solstra, der har udviklet ejendommen til det, den er i dag, siger Rasmus Juul-Nyholm.

Læs også Colliers: Flere milliardhandler på vej i 2019 (+)

Læs også Investeringsfonde: Sådan opererer Thylander Gruppen og Niam

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder