Lars Winther
Lars Winther

Aldi finder første ejendoms- og udviklingsdirektør i NCC

Dagligvarekoncernen Aldi gennemgår en omfattende moderniseringsproces, som skal gøre Danmarks første discountkæde stærkere på detailmarkedet. Tyske Aldi ser et stort potentiale i at udvide på det danske marked, og for at sikre de bedste butikker har Aldi Danmark ansat 52-årige Lars Winther i en nyoprettet stilling som ejendoms- og udviklingsdirektør.

Lars Winther kommer fra en stilling som udviklingsdirektør og leder af projektudviklingsafdelingen i NCC Property Development. Han er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet og har en HD i regnskab og økonomistyring.

Lars Winthers ansvarsområder
Lars Winther kommer med stor erfaring med og viden om ejendomsmarkedet og projektudvikling. Han har blandt andet tidligere været ejendomschef hos Skanska Danmark, underdirektør i ATP Ejendomme og ejendomsdirektør i Dagrofa-koncernen. Her var han ansvarlig for Dagrofas ejendoms- og analyseafdeling.

I Aldi får Lars Winther ansvaret for al ejendomsudvikling, byggeri og vedligehold samt det daglige ledelsesansvar for hele området. Netop ejendomsområdet har stor fokus for Aldi, hvor kæden for tiden gennemfører en fordobling af antallet af ejendomsudviklingschefer fra fire til otte fordelt over kædens tre regionskontorer og hovedkvarteret i Albertslund. Desuden er der yderligere fire projektudviklere tilknyttet området.

60 nye butikker på vej
Aldi ser et stort potentiale på det danske marked, hvilket afspejler sig i kædens udvikling og tranformering af butikkerne. Af kædens 180 butikker er de 50 enten helt nye eller totalt ombygget. 130 butikker skal moderniseres eller flyttes – og desuden har Aldi et mål om etablering af 60 nye butikker, så kæden når op på 240 butikker fordelt over hele landet inden for en kortere årrække.

– Aldi i Danmark er på en spændende rejse, hvor kæden i øjeblikket gennemgår en stor transformation og moderniseringsproces. Jeg glæder mig til at blive en del af ledelsen og bidrage til kædens ambitiøse mål og udviklingspotentiale på det danske marked, siger Lars Winther.

Adm. direktør i Aldi Danmark, Finn Tang, glæder sig til samarbejdet med den nye ejendoms- og udviklingsdirektør:

– Jeg er sikker på, at Lars Winther er den rette person til at sikre Aldis mål om 60 nye butikker kombineret med en modernisering eller flytning af 130 eksisterende butikker. Vi tror på, at Aldi Danmark har potentialet til at vokse på det danske marked – og det mål opnår vi kun ved at satse endnu mere på nye butikker og kundecentral beliggenhed.

Lars Winther tiltræder den 15. november.

Seneste navnenyheder

Ny leder af Homes erhvervscenter i Helsingør

Casa henter direktør i Gefion – har milliardmål

Tina Saaby selvvalgt hjemløs i et år – skriver bog om klimatilpasning (+)

Marc J. Jørgensen bliver ny chef for lokalplaner i København

Udlejningsdirektør i C.W. Obel finder nyt job

Læs mange flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder