Copenhagen Capital, Stavangergade 6 ligger på hjørnet af Kristianiagade og Stavangergade i Østerbros ambassadekvarter. Foto: Google Maps
Stavangergade 6 ligger på hjørnet af Kristianiagade og Stavangergade i Østerbros ambassadekvarter. Foto: Google Maps

Copenhagen Capital køber Østerbro-ejendom for 75 millioner kr.

Copenhagen Capital overtager 1. oktober en 2.546 kvm stor boligudlejningsejendom på Stavangergade på Østerbro i København. Købet sker som en selskabsoverdragelse, hvor ejendommen indgår med en værdi på 75,2 millioner kr.

Bag salget står en privat investor, som Newsec Advisory har formidlet handlen for.

Ejendommen på hjørnet af Kristianiagade og Stavangergade i Østerbros ambassadekvarter har store herskabelige lejligheder, oplyser det børsnoterede ejendomsselskab.

Købet ændrer ikke Copenhagen Capitals forventninger til resultatet for 2019, hvor selskabet forventer et resultat før finansielle poster, værdireguleringer af selskabets ejendomme, regulering af gæld til markedsværdi og skat på mellem 8 og 11 millioner kr.

– Boligudlejningsejendommen har en attraktiv beliggenhed i Østerbros ambassadekvarter, og ejendommen besidder en betydelig lejereserve. Købet er Copenhagen Capitals femte akkvisition i 2019, og udviklingen følger ambitionen i forretningsplanen ’Vision 2020’, hvor der forventes en balance på 1 milliard kr. ved udgangen af 2020, siger adm. direktør Lars Falster, Copenhagen Capital.

Copenhagen Capitals ejendomsportefølje består efter opkøbet af Stavangergade 6 af 18 velbeliggende ejendomme i hovedstadsområdet med et samlet areal på mere end 24.000 kvm fordelt på over 200 lejemål.

Læs også Copenhagen Capital køber ejendom til 62 millioner kr.

Læs også Copenhagen Capital køber cityejendom

Læs også Arkitekt er ny storaktionær i Copenhagen Capital

Læs også Copenhagen Capital leverer ’tilfredsstillende’ regnskab for 2018

Læs også Copenhagen Capital køber JJW Arkitekters domicil

Læs flere nyheder om transaktioner her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder