Jakob Bøjen. Foto: PR

Colliers styrker byudviklingsafdeling

Colliers Internationals afdeling i Aarhus har ansat Jakob Bøjen som Manager, Public Solutions (byudvikling), fordi rådgivning om byudvikling er et voksende forretningsområde.

39-årige Jakob Bøjen, der tiltrådte medio august, er blevet en del af Colliers’ vurderings- og rådgivningsafdeling, hvor han har ansvar for rådgivning til offentlige kunder.

Jakob Bøjen har arbejdet i krydsfeltet mellem rådgivning, analyse, by- og boligudvikling hos Vejle Kommune, Herning Kommune, Incitare, Lejerbo, Alectia, Brabrand Boligforening og senest med egen konsulentvirksomhed, Bøjen Consult.

Han er uddannet cand.scient.adm. i politik og administration fra Aalborg Universitet.

– Rådgivning om byudvikling er et voksende forretningsområde, som vi har beskæftiget os med en del år. I takt med det øgede byggeri oplever vi i øjeblikket en stigende efterspørgsel fra kommunerne og andre offentlige kunder. Jeg hilser endnu en specialist i teamet velkommen og glæder mig til samarbejdet med en erfaren profil som Jakob Bøjen, siger direktør Carsten Gørtz Petersen, Colliers Aarhus.

Seneste navnenyheder:

Agat ændrer i organisationen

Ny direktør hos Maycon i Næstved

Alma Property Partners åbner kontor i Danmark med ny landechef

Kullegaard finder nye direktører og udvider ejerkredsen

EDC Gruppen henter ny adm. direktør i egne rækker

Læs flere navnenyheder her





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder