Hüseyin Meric er Alma Property Partners’ landechef i Danmark. Foto: Alma Property Partners

Alma Property Partners åbner kontor i Danmark med ny landechef

Det svenske ejendomsinvesteringsselskab Alma Property Partners har netop åbnet kontor i Danmark ved at ansætte Hüseyin Meric i en nyoprettet stilling som dansk landechef. Hüseyin Meric kommer med 10 års ejendoms- og investeringserfaring og vil stå i spidsen for kontorer i København og de danske aktiviteter.

Hüseyin Meric tiltræder fra en stilling som senior porteføljemanager i Sampension, som har en global ejendomsportefølje på over 18 milliarder kr. Hans primære arbejdsområder var inden for porteføljekonstruktion og strategi, due diligence og gennemførelse af transaktioner. Før sin tiltræden hos Sampension arbejdede Hüseyin Meric for SF Management samt det tidligere Sadolin & Albæk (nu Colliers).

– Jeg glæder mig til at arbejde sammen med det succesfulde team hos Alma, og jeg ser frem til at skabe en større tilstedeværelse i Danmark. På trods af den øgede konkurrence for ejendomsinvesteringer er der fortsat plads til en fleksibel investor som Alma, der opererer inden for small- og midcap-området. Alma har skabt stærke resultater i Fund I, og jeg ser frem til at bidrage til en fortsættelse af disse resultater i Fund II, siger Hüseyin Meric.

Simon de Château, partner og CIO hos Alma Property Partners, supplerer:

– Vi har gennemført en række succesfulde investeringer i Danmark sammen med lokale samarbejdspartnere som blandt andeg Keystone Investment Management, og vi tror på, at det danske marked vil fortsætte med at være et vigtigt marked for vores investeringsstrategi. Med ansættelsen af Hüseyin vil vi være i stand til at øge vores lokale tilstedeværelse i et af vores primære markeder og opnå større adgang til interessante investeringsmuligheder.

Alma Property Partners er i øjeblikket ved at rejse sin anden pannordiske ejendomsfond. Alma forventer at nå sit target på 250 millioner euro – cirka 1,9 milliard kr. – i egenkapital til september, hvor fonden har final close. Fonden ’Alma Property Partners II AB’ har allerede gennemført 10 transaktioner med over fire investeringstemaer i Sverige.

Alma Property Partners blev grundlagt i 2014 af en gruppe ejendomsfolk fra Niam, Hemsö og Sveafastigheter. Herunder partner og adm. direktør Sloan Wobbeking samt partner og CIO Simon de Château.

Læs også Alma Property Partners åbner kontor i Danmark (+)

Læs mange flere navnehistorier her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder