Estate Media –

Nyheder – Danmark

Landechef i Danmark for Alma Property Partners, Hüseyin Meric. Foto: Alma Property Partners

Alma Property Partners åbner kontor i Danmark med ny landechef

Det nordiske ejendomsinvesteringsselskab har hentet leder med fortid i blandt andet Sadolin & Albæk til at stå i spidsen for dansk kontor og aktiviteter.

Alma Property Partners har netop åbnet kontor i Danmark ved at ansætte Hüseyin Meric i en nyoprettet stilling som dansk landechef for den nordiske ejendomsfond. Hüseyin Meric kommer med 10 års ejendoms- og investeringserfaring og vil stå i spidsen for kontorer i København og de danske aktiviteter.

Hüseyin Meric tiltræder fra en stilling som senior porteføljemanager i Sampension, som har en global ejendomsportefølje på over 18 milliarder kr. Hans primære arbejdsområder var inden for porteføljekonstruktion og strategi, due diligence og gennemførelse af transaktioner. Før sin tiltræden hos Sampension arbejdede Hüseyin Meric for SF Management samt det tidligere Sadolin & Albæk (nu Colliers).

– Jeg glæder mig til at arbejde sammen med det succesfulde team hos Alma, og jeg ser frem til at skabe en større tilstedeværelse i Danmark. På trods af den øgede konkurrence for ejendomsinvesteringer er der fortsat plads til en fleksibel investor som Alma, der opererer inden for small- og midcap-området. Alma har skabt stærke resultater i Fund I, og jeg ser frem til at bidrage til en fortsættelse af disse resultater i Fund II, siger Hüseyin Meric.

Simon de Château, partner og CIO hos Alma Property Partners, supplerer:

– Vi har gennemført en række succesfulde investeringer i Danmark sammen med lokale samarbejdspartnere som blandt andeg Keystone Investment Management, og vi tror på, at det danske marked vil fortsætte med at være et vigtigt marked for vores investeringsstrategi. Med ansættelsen af Hüseyin vil vi være i stand til at øge vores lokale tilstedeværelse i et af vores primære markeder og opnå større adgang til interessante investeringsmuligheder.

Alma Property Partners er i øjeblikket ved at rejse sin anden pan-nordiske ejendomsfond. Alma forventer at nå sit target på 250 millioner euro – cirka 1,9 milliard kr. – i egenkapital til september, hvor fonden har final close. Fonden ’Alma Property Partners II AB’ har allerede gennemført 10 transaktioner med over fire investeringstemaer i Sverige.

Alma Property Partners blev grundlagt i 2014 af en gruppe ejendomsfolk fra Niam, Hemsö og Sveafastigheter. Herunder partner og adm. direktør Sloan Wobbeking samt partner og CIO Simon de Château.

Læs også Alma Property Partners åbner kontor i Danmark (+)

Læs mange flere navnehistorier her

( Besøgt 1.259 gange, 1 besøg i dag )

Kommentarer

Seneste nyt

Podcast: Tæt på Frederiksberg Boligfond og kampen om transaktionsmarkedet

Podcast / fredag 27. november 2020

Jysk investor med fokus på Tyskland vil bygge 29.000 kvm boliger på Aarhus Ø

Aarhus, Bolig, Investering / fredag 27. november 2020

Årets talentliste offentliggøres mandag – læs alle optaktsportrætter

Ung i Ejendom / fredag 27. november 2020

Tre store handler vækker opsigt på ny transaktionsliste

Pluss, Investering, Transaktioner / torsdag 26. november 2020

Investorer stadig lune på ejendomme i 2021 trods Corona

Erhvervsmæglere, Investering / fredag 27. november 2020

Stigende efterspørgsel presser ledige lejeboliger

Bolig / fredag 27. november 2020

Kommende konferencer

Tirsdag den 1. december kl. 09:00

Erhvervs- og boligmarkedet i København mod 2021

- år 1 efter den nye Kommuneplan

Tirsdag den 8. december kl. 09:00

Udvikling af senior- og plejeboliger

- sundt byggeri og sundhedsbyggeri til fremtidens beboere mod 2030Estate Podcast

Seneste nyheder