Rune Lerke.

Ny direktør hos Maycon i Næstved

35-årige Rune Nygaard Lerke bliver direktør hos Maycon i Næstved, hvor Maycon oprindeligt er fra.

Rune Lerke har en baggrund indenfor salg, marketing, kommunikation og forretningsudvikling og er uddannet cand.comm. med speciale i virksomhedsstudier og performance design.

– Med ansættelsen af Rune Lerke er Maycon rustet til at indfri firmaets nye og endnu mere ambitiøse målsætninger og forventninger fra både samarbejdspartnere og organisationen generelt, oplyser Maycon.

Maycon ledes fremover af adm. direktør Anders Mayland i samarbejde med direktør Rune Lerke og projektudvikler Bjarne Mayland supporteret af fagkompetente medarbejdere, hvoraf Jonna Løth har været med gennem de sidste 6 år.

Maycon – ejendomsudvikling beskæftiger sig med projektudvikling af ejendomme samt salg af bolig, erhvervs- og detailbyggeri til erhvervslejere og investorer.

Fokus er rettet mod udvikling af projekter med større volumen indenfor boligbyggeri, studieboliger, detail og erhverv. Med alsidige kompetencer og et solidt netværk, kan vi varetage hele projekt- byggefasen fra køb af grund til salg af færdigt projekt til investor/bruger. Firmaet har projekter som blandt andet Tobaksbyen i Gladsaxe, Støberiet i Nykøbing Falster og Toldbodhuse i Odense.

Læs også Forretningen vokser støt hos Maycon

Læs også Gladsaxe får 19.500 kvm P-hus i ny bydel

Læs også Projektudvikler: – Jeg er overrasket over Nykøbing Falster

 

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder