Det nye parkeringshus i Tobaksbyen forventes klar til indvielse i efteråret 2019. Illustration: Holscher Nordberg Architects

Gladsaxe får 19.500 kvm P-hus i ny bydel

NCC skal som totalentreprenør for ejendomsudviklingsselskabet Maycon sammen med Holscher Nordberg Architects opføre et parkeringshus på 19.500 kvm i Gladsaxes nye bydel Tobaksbyen.

Første spadestik bliver taget i februar 2019, inden byggeriet af et af Danmarks største parkeringshuse med plads til 800 biler er planlagt til at være afsluttet syv måneder efter.

Tobaksbyen overtog i 2014 British American Tobaccos bygninger og overdrog den overordnede projektudvikling til Maycon. Hele området er efterfølgende bebygget og udbudt i projektsalg. Tobaksbyen er i dag opdelt i bolig- og erhvervsområde med blandt andet 32 ejerboliger, 175 studieboliger og Postnords største logistikcenter i Danmark. Midt i Tobaksbyen tager Domusnova inden længe det første spadestik til det, der bliver til 260 nye boliger.

Egenkapital på 315 millioner kr.
Maycon samarbejder med Casa om et hotelprojekt på 34.000 kvm med dagligvarebutik, biograf, café, kontorer, liberale erhverv og P-pladser i flere etager.

Pipelinen indeholder også mulighed for byggeri af et kontordomicil på 24.000 kvm ud til Gladsaxe Ringvej og letbanen. Kontorhuset er – ifølge projektudviklerne – velegnet til domicil for private og offentlige virksomheder eller opdeling i mindre andele.

Mayland Holding CPH ApS landede i 2017 et overskud på 93 millioner kr. mod et overskud på 47 millioner i 2016.

Selskabet ejet af Anders Christian Mechta Mayland Olsen, Næstved, havde per 31. december 2017 en egenkapital på 315 millioner kr. mod 255 millioner på samme tidspunkt året før.

Læs også 2 milliarder kr. projekt i Gladsaxe sætter første boliger til salg

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder