EDC Gruppen henter ny adm. direktør i egne rækker

Efter den hidtidige direktør Carsten Rysgaard opsagde sin stilling som adm. direktør, har EDC søgt et nyt ansigt til at stå i spidsen for landets største mæglerkæde. Valget er faldet på den nuværende CIO Martin Wiesener.

Martin Wiesener er 43 år og har inden ansættelsen i EDC været CIO og chef for forretningsudvikling herunder digitalt salg og produktudvikling hos Alka. Før det var han CIO og chef for operationel excellence på forretningssiden hos Falck. Han er oprindeligt uddannet datamatiker og har en MBA fra England.

– Det har været rigtig dejligt for os, at vi kunne finde Carsten Rysgaards afløser blandt vore egne folk. Jeg anser det som et sundhedstegn, at vi har så mange kvalificerede medarbejdere, der ønsker at blive og gøre karriere i virksomheden – og at vi har mulighed for at tilbyde det. I lyset af den stadigt accelererende digitalisering af mæglerbranchen sammenholdt med vores egne ambitioner om stadig produkt- og forretningsudvikling, er jeg sikker på, at Martins baggrund og erfaring danner den rigtige profil, og jeg ser frem til samarbejdet, siger formand for EDC-kæden Poul Erik Bech.

Læs også EDC Erhverv Poul Erik Bech Næstved får ny partner

Læs også Endnu en aktør skal mægle byggeretter i Høje Taastrup C

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder