Peter Ankerstjerne.
Peter Ankerstjerne.

Fra ISS til WeWork: Vi skal hele tiden være på forkant inden for proptech

I to dage har der været fokus på Proptech, Property Technology, i Paris, hvor mere end 1.700 delegerede – herunder en håndfuld danskere fra institutionelle investorer, arkitektfirmaer og interesseorganisationer – har drøftet den nyeste teknologiske udvikling i ejendomsbranchen på Mipim Proptech.

En af dem, der var med, var danske Peter Ankerstjerne. Han er netop skiftet fra ISS, hvor han har været i 24 år, senest som CMO, direktør for marketing. Nu skal Peter Ankerstjerne implementere verdens største kontorfællesskab WeWorks løsning til virksomheder over hele Europa. Han tiltrådte 1. april en position som Head of FM and Workplace Experience at PxWe for EMEA, der står for Europe, Middle East and Africa.

Peter Ankerstjerne er næstformand i den internationale FM-organisation, IFMA, og var blandt andet på Mipim Proptech for at møde ejendomsbranchen.

PxWe er en løsning, hvor WeWork indretter kontorer til en virksomhed efter de samme principper, som deres egne lokationer.

– Jeg er her for at blive opdateret på den nyeste udvikling indenfor Proptech, men også for at få større indblik i hele fast ejendomsdelen af branchen, sagde Peter Ankerstjerne, da Estate Media mødte ham.

Selvom WeWork for mange i branchen er et ikon inden for PropTech og benytter mange former for digital styring af alle lokationer, betyder det ikke, at man kan læne sig tilbage.

– Tværtimod. Vi skal jo stadigvæk være på forkant, for vi er jo en tech-virksomhed og skal hele tiden kunne udvikle vores løsninger til kunderne, siger Peter Ankerstjerne.

Læs mere fra årets Mipim Proptech – Vi vil ikke gå glip af det nye

Læs mere fra årets Mipim Proptech  Teknologien skal også ind i arkitekturen





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder