Wework
Foto: Wework

Wework åbner første lokation i Danmark i København V

Den internationale kæde af kontorfællesskaber Wework har fundet sin første danske placering. Det bliver i Kødbyen i Skelbækgade 2-4, hvor Wework i midten af 2020, kan tilbyde 7.500 kvm til fremtidige medlemmer. 

Wework er verdens største kontorfællesskab og ekspanderer aggressivt over hele verden. Kontorfællesskabet er hele tiden under udvikling, og derfor ændrer tallene sig hele tiden, men Wework har knap 600 kontorer over hele verden fordelt på over 50 byer. Endnu har Skandinavien dog kun stået på ønskelisten.

– Jeg glæder mig over nu at kunne sige velkommen til danske iværksættere og firmaer i vores globale netværk. København er et perfekt sted for start-ups og for innovative selskaber. Kødbyen er i sig selv et centralt og levende kvarter, og jeg er sikker på, at den vil udgøre et inspirerende miljø for vores medlemmer, og vi er glade for at kunne bidrage til udviklingen af området. Med vores første placering i København, ser vi også frem til at kunne forbinde danske virksomheder med nye forretningsforbindelser over hele verden og dermed gøre det nemmere både at gøre forretninger ind og ud af Danmark, siger General Manager, Wybo Wijnbergen, Wework Northern Europe.

Wework i København får som andre steder i verden et væld af fleksible løsninger lige fra et enkelt skrivebord til servicerede private kontorer.

Wework samarbejder globalt med Bjarke Ingels som chefarkitekt både når det gælder ny arkitektur, udvikling af fast ejendom, teknologi og design løsninger. I Danmark bliver konceptet på samme vis og 20 procent af interiøret bliver særligt målrettet den dansk look-and-feel. Det konkrete projekt i Skelbækgade er udviklet i samarbejde med danske Over Byen Arkitekter. 

Hovedparten af Weworks kunder er start-ups og scaleups, men cirka 40 procent er virksomheder med over 500 medarbejdere.

Copyright: WeWork.
Foto: Wework

Ejendommen i Skelbækgade vil blive forvaltet af Fokus Asset Management.

– Vi er sikre på, at denne lejekontrakt bidrager til en stærk investering, som skaber værdi for vores investorer og nedsætter risikoen. Vi ser frem til at samarbejde med Wework og følge de positive effekter som deres tilstedeværelse vil have for både ejendommen og det omkringliggende område, siger CEO og Partner i Fokus Asset Management Tonny Nielsen. 

Wework har fået hjælp af Invest in Denmark. Desuden har Wework arbejdet tæt sammen med CBRE og DLA Piper. Lundgrens har repræsenteret udlejer. 

Wework åbner for første gang i Norden i dag den 3. juni med en lokation i den ikoniske bygning Urban Escape i Stockholm.

Læs også Fokus Asset Management: – Ny WeWork-lokation kunne være blevet hotel (+)

Læs også Verdens hurtigst ekspanderende kontorfællesskab: Vi kommer snart

Læs også Fleksible udlejere er en mangelvare

Læs også 1 ud af 3 tror ikke ledelsen i ejendomsbranchen er digital kompetent

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder