Foto: Niels Nygaard

Jeudan køber igen – investerer i nye ejendomme for 510 millioner kr.

Med købet af fem kontor- og boligejendomme i indre København er der netop blevet føjet godt 13.000 kvm til ejendomsporteføljen. Ejendommene ligger i henholdsvis Amaliegade, på Esplanaden, i Gothersgade og på Nørre Voldgade og er erhvervet til en samlet pris på 510 millioner kr.

– Investeringerne er i tråd med vores strategi. Vi sigter efter at være en af Københavns foretrukne samarbejdspartner med kontor- og boliglejemål i Indre København. Og dertil et bredt udbud af services, der gør vores kunders hverdag nemmere, siger adm. direktør Per W. Hallgren.

Investeringen sker efter en periode hvor Jeudan, som følge af begrænset udbud af gode ejendomme har været lidt mindre aktiv end vanligt på købssiden, men i stedet frasolgt en del ejendomme udenfor København.

– Vi kan konstatere, at der i år er kommet lidt flere interessante ejendomme i udbud i Indre By – heriblandt disse ejendomme der supplerer vores portefølje. Vi ønsker i alle henseender langsigtede relationer. Så vi tilbyder vores kunder vilkår, der gør det nemt og smidigt for dem at flytte internt mellem vores ejendomme, hvis de får brug for at øge eller reducere deres lejemål. De nye køb bidrager til at øge kundernes mulighed for at finde de rette rammer i byen hos os – nu og på sigt, siger Per W. Hallgren.

Jeudan har nu samlede ejendomsinvesteringer for knap 25 milliarder kr. fordelt på knap 1 million kvm.

De nye ejendomme:
Amaliegade 15 (opført 1750), Amaliegade 16A (opført 1757), Amaliegade 45/Esplanaden 46
(opført 1791), Gothersgade 103 (opført 1825), Nørre Voldgade 94-96 (opført 1955)

Aktuelt: 3C Groups investerer massivt i boligudlejning i Odense

Læs også Jeudan køber skole og parkeringshus for 200 millioner kr.

Læs også Jeudans årsoverskud dykker med 184 millioner kr. – har milliarder klar til opkøb (+)

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder