Jeudan køber skole og parkeringshus for 200 millioner kr.

Jeudan har i første kvartal 2019 erhvervet to investeringsejendomme i København. Det drejer sig om parkeringshuset Christiansbro Parkering i København K samt Rygårds Allé 131 i Hellerup, der er udlejet til International School of Hellerup. Den samlede pris for ejendommene var 206 mio. kroner og begge transaktioner er formidlet af Colliers.

Ejendomsinvestoren meddelte i forbindelse med årsregnskabet, at man er klar til at købe op for mere end 3 milliarder kr.

Christiansbro Parkering er 8.215 kvm med 314 parkeringspladser og beliggende i Wildersgade og Johan Semps Gade, i et område af København, hvor presset på parkeringspladser er stort.

– Det er allerede nu svært at finde et sted at parkere på Christianshavn. Hvis væksten i antal biler fortsætter, så vil det ikke blive bedre i fremtiden. Allerede nu er der tale om en ubalance imellem parkeringsudbud og efterspørgsel i København, så en investering i P-pladser må siges at være absolut lavrisiko, siger Jacob Bruun Borring, Manager i Capital Markets hos Colliers.

Ejendommen på Rygårds Allé 131 har et samlet etageareal på 5.545 kvm. Den er udlejet til International School of Hellerup, der anvender den til undervisningsformål. Ejendommen rummer desuden to lejligheder på i alt 157 kvm.

– Den tidligere kontorejendom blev totalrenoveret i 2015 og er nu udlejet til International School of Hellerup på en lang lejekontrakt, så skolen vil være at finde i ejendommen i mange år endnu, siger Søren Skovbjerg, Associate hos Colliers.

Læs også: Jeudans årsoverskud dykker med 184 millioner kr. – har milliarder klar til opkøb (+)

Læs også: Så meget forventer branchen at tjene på ejendomme i 2019

Læs også: Bonava køber 21.000 kvm byggegrund i København – vil bygge 300 boliger





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder