Designfirmaer rykker ind i showrooms på Kystvejen

I slutningen af april åbner Vola showroom på Kystvejen i Aarhus sammen med Louis Poulsen. De to designfirmaer er gået sammen om at skabe et mødested for arkitekter og designelskere i en bygning, som engang blev brugt som badeanstalt. Det har været et ønske for begge firmaer at være tæt på de aarhusianske arkitekter og indretningsfolk med deres salg af henholdsvis badeværelses- og køkkenarmatur og belysningsartikler.

Her skal de Link Arkitekter-tegnede rum danne rammen for produktpræsentationer, foredrag og events og være et inspirerende mødested for designelskere. Kystvejen er allerede nu hjemsted for flere designfirmaer, som er i dialog om flere fælles designevents i købet af efteråret.

Vola lå til at starte med i Klostergade i Aarhus og flyttede senere til Højbjerg og flyttede så til Horsens i 1999, hvor al produktion nu foregår.

– Jeg begyndte selv hos Vola, da det lå i Højbjerg. Med showroomet på Kystvejen kommer Vola på en måde tilbage til sit udgangspunkt i Aarhus, siger Birthe Tofting, der er international salg- og marketingdirektør hos Vola.

Det er EDC Erhverv Poul Erik Bech, der har udlejet til Vola.

– Mange butikker, showrooms, mv. kan med fordel blande koncepter for at skabe øgede kundeflows. Kundeoplevelsen er en stærk konkurrent til nethandlen. Der kommer fx kaffebarer eller små cafeer fx i køkkenforretninger, tøjbutikker og hos butikker med møbler og interiør. Eller som her: Vola, i kombination med Louis Poulsen, siger Mette Lund Pedersen, der er erhvervsrådgiver indenfor retail hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Aarhus.

Læs også: Wilders Plads: – Hvis markedet går ned, så bliver vi oppe (+)

Læs også: Hines vil udvikle flere projekter indenfor retail, hotel og bolig

Læs også: Dansk butik “in the middle of nowhere” vinder international designpris





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder