Development Director Karen Egede Nielsen, Hines i Norden. Foto: Wilfred Gachau

Hines vil udvikle flere projekter indenfor retail, hotel og bolig

Når Hines’ projekt i Købmagergade tager al udviklingsdirektør Karen Nielsens tid, så betyder det også, at der kommer til at blive plads til nye projekter, når Købmagergade er på skinner.

– Der er mange sammenfald mellem retail og hotel, og vi har erfaring og knowhow til på sigt at kunne udvikle flere af den slags projekter. Det er heller ikke nogen hemmelighed, at vi gerne vil mere indenfor boligsegmentet. Det er vi allerede i nogen grad, men vi vil gerne have flere boligejendomme, siger Karen Egede Nielsen.

Hines’ indtog i Danmark startede i 2017, da Meyer Bergman solgte 4 ejendomme på Købmagergade til Hines pan-europæiske Core Fond. Dernæst købte Hines på vegne af en tysk pensionskasse fem velbeliggende city-ejendomme. Den samlede portefølje på verdensplan er 750 milliarder kr., og Hines investerede 845 millioner kr. i Købmagergade 44-46 og 50, hvor der nu skal være hotel.

Læs hele interviewet med Karen Egede Nielsen i Estate Magasin, som udkommer i dag mandag.

 

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder