Calums to byggefelter ligger på hjørnet af Høje Taastrup Boulevard og den nuværende Blekinge Boulevard. Illustration: Cobe

Calum bygger op mod 15.000 kvm i Høje Taastrup C

Ejendomsudviklingsselskabet Calum har netop købt to byggefelter i byudviklingsområdet Høje Taastrup C. Her har det nordjyske selskab mulighed for at bygge cirka 15.000 etagemeter. Calum bygger cirka 175 lejligheder – i stueetagen bliver der plads til publikumsorienterede servicefunktioner som for eksempel butikker og supermarkeder.

– Vi har valgt at investere i Høje Taastrup C, fordi vi her vil kunne tilbyde de kommende beboere masser af kvalitet i boligen. Herudover betyder udviklingen af logistikken i området, at beboerne kun får 15 minutter til det centrale København med offentlig transport, siger adm. direktør Jakob Axel Nielsen, Calum.

Calums to byggefelter ligger på hjørnet af Høje Taastrup Boulevard og den nuværende Blekinge Boulevard. Sælger er Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C P/S, som Ejendomsselskabet Norden, Danske Shoppingcentre (fælles selskab ejet af ATP Ejendomme og Danica Ejendomme) og Høje-Taastrup Kommune står bag for at udvikle området omkring indkøbscentret City 2 og mod Høje Taastrup Station.

Med salget af de to byggefelter til Calum er seks ud af i alt 22 byggefelter nu solgt.

I november 2018 annoncerede ejendomsudviklingsselskabet Reka Gruppen, at selskabet på vegne af investeringsselskabet West-Coast Real Estate III havde købt de første fire byggefelter i Høje Taastrup C. Her vil Reka for West-Coast Real Estate bygge 86 rækkehuse og fire punkthuse med cirka 65 lejligheder – i alt 151 boliger.

Læs mere i Vestjyske investorer køber første byggegrunde i Høje Taastrup C

Høje Taastrup C kan rumme 1.200 nye boliger med plads til 3.000 beboere, og der bliver 107.000 kvm til erhverv og 9.500 kvm til publikumsvendt service som butikker og supermarkeder. Høje-Taastrup Kommune bygger sit nye rådhus i den nye bydel.

Læs mere i Vinderteam fundet til nyt rådhus i Høje Taastrup til 170-180 millioner kr.

Læs også Borgmester: Vandlandsprojekt til 2,2 milliarder kr. i Høje Taastrup skrottet

Læs også Fem arkitektfirmaer konkurrerer om nyt rådhus i Høje Taastrup til 170-180 millioner kr. (+)

Læs også Deas glæder sig over store planer for området i og omkring City2

Læs også Danica, ATP og Ejendomsselskabet Norden vil udvikle 262.000 kvm i Høje-Taastrup





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder